Skip to main content

Mirabela Dauer, Mihai Petre, Răzvan și Dani, jurați într-o nouă emisiune la Antena 1

 
Mirabela Dauer, Mihai Petre, Răzvan și Dani, jurați într-o nouă emisiune la Antena 1
Antena 1 pregătește pentru această primăvară show-ul Bravo, România, ce va fi produs de Mona Segall. Emisiunea în care vor evolua oameni simpli în spectacole musical îi va avea jurați pe Mirabela Dauer, Mihai Petre, Răzvan și Dani.
 
FORMAT. În fiecare ediție a show-ului „Bravo, România!” 3 echipe din varii domenii vor concura fie pentru a ajuta un coleg, un prieten sau o persoana cu a carei poveste se identifică. Fiecare echipă se va pregăti intens cu specialiști în domeniu și vor pune în scenă musicaluri, care îi vor scoate din sfera lor de activitate zilnică. Fiecare ediție va avea un număr câștigător, care va intra în întrecerea din Marea Finală.
Răzvan și Dani se află pentru prima oară în postrura de jurați.
 
 
„După ani de zile în care am fost de obicei prezentatori și ne-am întrebat cum e să fii jurat, în sfârșit anul acesta ni se răspunde la întrebare”, spune Dani Oțil. „Pe de o parte, e mai distractiv, pe de alta responsabilitatea față de concurenti e mult mai mare. Faptul că aceștia sunt oameni care nu au absolut nicio legătură cu scena – între ei ar putea fi o rudă de-a mea, un prieten sau un coleg de muncă – face ca totul să devină foarte interesant: preț de câteva minute ei devin oameni de scenă, fac lucruri extraordinare, iar lucrul acesta pentru noi este uimitor.”
Răzvan Simion: „Am văzut mai multă poftă de cântat decât la mulți artiști, povești de Oscar și n-am crezut că oamenii cu funcții mari în companiile lor se pot simți atât de bine pe o scenă. Nu cred că am văzut să se lucreze cu o mai mare plăcere la un format TV. E mai bine să stai jos decât în picioare și mai tare să-l vezi pe Mihai Petre din lateral decât din față.” 
 
GALERIE FOTO
 
 
 

Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Problema e ca in Romania nu stie nimeni sa faca musical-uri. Exista teatru de revista, opereta, dar alea sunt altceva. Nici nu se pune problema ca niste amatori sa faca un musical de calitate. Iar "juriul" asta nu are nici o pregatire serioasa pentru a judeca acest gen.
  • Bravo, Romania mi se pare un titlu bun, dar iUmor e putin fortat. Nu puteau sa-i spuna tot iComedy sau iHumor (din engleza) sau pur si simplu Ai Umor? Nu vad alaturarea "i"-ului din engleza la cuvantul "umor".
  • Foarte penibil! Oare se poate emisiune produsa de Mona Segall fara Miaita petre? Cred ca va fi inca un esec marca antenuta 1!!!
  • Prevăd că acest format va fi un eșec. Cred că va performa mai bine iUmor. Acolo s-ar putea să vedem și două, chiar trei milioane pe național. Asta dacă știu să îl producă.

Trimite un comentariu