Skip to main content

News.ro, lansat oficial. Cine sunt acţionarii companiei

 
News.ro, lansat oficial. Cine sunt acţionarii companiei

News.ro s-a lansat astăzi oficial, conţinutul fiind disponibil doar pe bază de înregistrare. Utilizatorii vor putea accesa liber toate informatiile publicate de catre News.ro, timp de o luna, pana la 31 martie 2016, apoi accesul va fi contracost (detalii, AICI).

Publicitate

Reamintim că în luna ianuarie mai mulţi jurnalişti de la Mediafax au părăsit redacţia pentru a se alătura unui alt proiect dezvoltat de Orlando Nicoară (detalii, AICI). În ianuarie au părăsit Mediafax, şi oameni din conducerea agenţiei deţinute de Adrian Sârbu, printre care redactorul-şef, Mona Hera, şi directorul editorial Cristian Dimitriu.

”Împreună cu echipa de dezvoltare, am gândit o platformă de conţinut care să răspundă cel mai bine cerinţelor utilizatorilor, abonaţi sau doar vizitatori ai www.news.ro, plecând de la experienţa îndelungată pe care o avem pe segmentul agenţiilor de presă. Cu o echipă editorială profesionistă, ne propunem să readucem jurnalismul de calitate în presa românească, iar News.ro este răspunsul nostru la această provocare”, a declarat directorul general al News.ro, Cristian Dimitriu.

News.ro funcţionează în cadrul societăţii S.C. N.RO AGENŢIA DE ŞTIRI S.R.L., special înfiinţată în 2016 pentru a opera business-ul de agenţie.

Acţionarii societăţii sunt Liviu Sfrija (fost general manager Henkel România, fondator TerraBisco – compania de producţie şi distribuţie de alimente de panificaţie cu termen lung, desprinsă din Vel Pitar – cu afaceri în dezvoltarea de produse şi marketing, membru al board-ului Salvaţi Copiii, fondator al Festivalului Brazilor de Crăciun), Orlando Nicoară (antreprenor în media şi digital de peste 15 ani, fost director general Mediafax Group), Marius Popovici (antreprenor, de 25 de ani, în domeniul proiectărilor de infrastructură) şi Ovidiu Românaşu (are o experienţă de peste 8 ani în antreprenoriat, în domeniul absorbţiei fondurilor europene). Fiecare dintre cei patru antreprenori deţine o participaţie minoritară în compania nou-înfiinţată.

Orlando Nicoară, directorul de dezvoltare al News.ro:

„News.ro este o platformă curată, foarte simplu de folosit, intuitivă, care permite dezvoltări ulterioare pe care le vom face până la finalul anului. Vom continua să lansăm servicii, să încheiem parteneriate strategice şi să producem cel mai bun conţinut jurnalistic, astfel încât să devenim lider în rândul agenţiilor de presă, obiectiv stabilit încă de la început.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus