Skip to main content

News.ro, lansat oficial. Cine sunt acționarii companiei

 
News.ro, lansat oficial. Cine sunt acționarii companiei

News.ro s-a lansat astăzi oficial, conținutul fiind disponibil doar pe bază de înregistrare. Utilizatorii vor putea accesa liber toate informatiile publicate de catre News.ro, timp de o luna, pana la 31 martie 2016, apoi accesul va fi contracost (detalii, AICI). 

Publicitate

Reamintim că în luna ianuarie mai mulţi jurnalişti de la Mediafax au părăsit redacţia pentru a se alătura unui alt proiect dezvoltat de Orlando Nicoară (detalii, AICI). În ianuarie au părăsit Mediafax, și oameni din conducerea agenției deținute de Adrian Sârbu, printre care redactorul-șef, Mona Hera, și directorul editorial Cristian Dimitriu. 

”Împreună cu echipa de dezvoltare, am gândit o platformă de conținut care să răspundă cel mai bine cerințelor utilizatorilor, abonați sau doar vizitatori ai www.news.ro, plecând de la experiența îndelungată pe care o avem pe segmentul agențiilor de presă. Cu o echipă editorială profesionistă, ne propunem să readucem jurnalismul de calitate în presa românească, iar News.ro este răspunsul nostru la această provocare”, a declarat directorul general al News.ro, Cristian Dimitriu.

News.ro funcționează în cadrul societății S.C. N.RO AGENȚIA DE ȘTIRI S.R.L., special înființată în 2016 pentru a opera business-ul de agenție.

Acționarii societății sunt Liviu Sfrija (fost general manager Henkel România, fondator TerraBisco – compania de producție și distribuție de alimente de panificație cu termen lung, desprinsă din Vel Pitar – cu afaceri în dezvoltarea de produse și marketing, membru al board-ului Salvați Copiii, fondator al Festivalului Brazilor de Crăciun), Orlando Nicoară (antreprenor în media și digital de peste 15 ani, fost director general Mediafax Group), Marius Popovici (antreprenor, de 25 de ani, în domeniul proiectărilor de infrastructură) și Ovidiu Românașu (are o experiență de peste 8 ani în antreprenoriat, în domeniul absorbției fondurilor europene). Fiecare dintre cei patru antreprenori deține o participație minoritară în compania nou-înființată.

Orlando Nicoară, directorul de dezvoltare al News.ro:

„News.ro este o platformă curată, foarte simplu de folosit, intuitivă, care permite dezvoltări ulterioare pe care le vom face până la finalul anului. Vom continua să lansăm servicii, să încheiem parteneriate strategice și să producem cel mai bun conținut jurnalistic, astfel încât să devenim lider în rândul agențiilor de presă, obiectiv stabilit încă de la început.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu