Skip to main content

O dată-n viață revine vineri. Notificarea către Romvac a fost retrasă, iar sponsorul susține emisiunea de pe TVR, dar în alte condiții

 
O dată-n viață revine vineri. Notificarea către Romvac a fost retrasă, iar sponsorul susține emisiunea de pe TVR, dar în alte condiții

Emisiunea O dată-n viață revine în această vineri la TVR 1. Sponsor principal: Romvac, compania care fusese notificată de salariații TVR și și-a retras inițial susținerea pentru emisiune. Cum a revenit Romvac și în ce condiții (diferite de colaborarea pe care o avea până acum cu emisiunea)?

Publicitate

Două au fost motivele pentru care Romvac s-a întors:

1. Notificarea de executare silită trimisă către Romvac, prin care sumele datorate TVR se duceau către angajații care au câștigat procesul cu instituția publică, a fost retrasă. Motivul? Sumele datorate de TVR angajaților în numele cărora a fost făcută executarea au fost obținute din alte surse.

2. Totodată, în noile condiții, relația contractuală a Romvac nu mai este direct cu TVR, ci cu un coproducător extern al emisiunii, pentru a se evita riscul unei noi notificări.

Reamintim că Romvac a informat TVR că se retrage din coproducția pentru emisiunea O dată-n viață, unde era partener principal și tradițional. Romvac a decis să se retragă după ce executorii judecătorești au cerut "înființarea popririi asupra sumelor datorate TVR, precum și a celor datorate în viitor". Executorii îi reprezentau pe Mihai Rădulescu și pe Mihaela Căciuleanu.

Cum a fost convins Romvac să rămână?

"Singura soluție este să lucrăm cu o casă de producție", a explicat pentru Paginademedia.ro realizatoarea emisiunii, Iuliana Tudor. "O dată-n viață este o coproducție între TVR, care asigură o parte din contribuția la emisiunea și Zuchhero, care vine, la rândul ei, cu sponsori și cu finanțare", a continuat ea.

Dacă până acum relația Romvac era direct cu TVR, în acest sezon compania va contribui la emisiune prin coproducătorul Zucchero. A fost argumentul principal pentru ca Romvac să revină la emisiune, fără riscul de a fi executat silit în viitor.

"Contribuția celor de la Zucchero este foarte importantă. Am lucrat cu ei și în sezonul trecut, când au adus câțiva sponsori", a precizat Iuliana Tudor. "Emisiunea de vineri va fi făcută în baza unui acord de principiu cu Zuchhero, deocamdată nu am finalizat actele, dar urmează să semnăm și contractul", a mai spus realizatoarea emisiunii de la TVR.

O dată-n viață (ajuns la sezonul al 17-lea) va avea prima ediție din acest sezon vineri, 18 martie de la ora 21.10, cu o săptămână întârziere, din cauza situației legate de sponsorizare. Emisiunea le va avea în platou pe Maria Ciobanu și pe Irina Loghin.

Iuliana Tudor este cu emisiunea în grila TVR 1 de nouă ani, timp în care a prezentat 16 sezoane O dată-n viată

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Toate animalele si loazele de la Tvr trebuie date afara. Toti cei care considera ca Tvr sunt Ei, cu copiii, cumnatele si cumetrii sugand de la aceeasi tzatza de 25 de ani.
    Desfiintarea, la somaj *** ! In economia reala !

Trimite un comentariu