Skip to main content

SERIALE în grila de primăvară la AXN: Cronicile Shannara, Cititorii de oase și Memorie perfectă printre titluri

 
SERIALE în grila de primăvară la AXN: Cronicile Shannara, Cititorii de oase și Memorie perfectă printre titluri

Seriale și sezoane noi în grila de primăvară a celor patru posturi AXN, distribuite în România: AXN, AXN White, AXN Black și AXN Spin. Cronicile Shannara, un serial de aventură a cărui acțiune se petrece într-un tărâm magic, va debuta astăzi cu două episoade. Între noutăți în materie de seriale se numără și Între prieteni și Jucătorul. 

Publicitate

Postul va difuza și sezoane noi din Cititorii de oase sau Memorie perfectă. În această primăvarp, AXN White va avea în weekend-uri maratoane Verdict Crimă 

Serialele din grila de primăvară la AXN, AXN White, AXN Black, AXN Spin 

AXN
 
Serial nouCronicile Shannara / The Shannara Chronicles, sezonul 1 – Premiera pe 25 martie, ora 21:05. Difuzat în fiecare vineri. 
 
Mii de ani de la dispariția omenirii, așa cum o cunoaștem, cele patru ținuturi se află într-un pericol iminent. Soarta lumii apasă pe umerii trio-ului cel puțin bizar: prințesa Elfilor care visează la spațiul din exteriorul zidurilor palatului în care trăiește, rebelul rover uman fără casă și semi-Elful care habar nu are despre marele destin ce îi curge prin vene.
 
Cu: John Rhys-Davies, Manu Bennett, Austin Butler, Poppy Drayton, Ivana Baquero.
 
Serial nou Între prieteni / Mad Dogs, sezonul 1 – Premiera pe 29 aprilie, ora 22:00
 
Câțiva prieteni de peste 40 de ani se regăsesc în Belize pentru a sărbători pensionarea timpurie a unui prieten vechi. La scurtă vreme după ce se întâlnesc, o serie de evenimente ciudate ia loc, expunând secrete întunecate, decepții și o crimă.
În primul episod, Cobi, Lex, Gus și Joel se adună pentru a sărbători pensionarea timpurie a vechiul lor prieten, Milo, interpretat de Billy Zane (Titanic), la vila lui superbă din Belize. Dar aparenta lot prietenie începe să se clatine când vechi ranchiuni reapar, secretele lor sunt Ieșiți din elementul lor, prietenii își dau seama repede că singura modalitate prin care pot supraviețui aceastei aventuri este să aibă încredere unii în alții, adică ultimii oameni din lume în pe care ar trebui, de fapt, să se bazeze.
 
Cu: Steve Zahn, Billy Zane, Ben Chaplin, Michael Imperioli, Romany Malco
 
Serial nouJucătorul / The Player, sezonul 1 – Premiera a avut loc pe 22 martie, ora 21:05
 
Producătorii serialului The Blacklist revin cu serialul-thriller, plin de acțiune a la Las Vegas, Jucătorul. Wesley Snipes interpretează rolul Mr. Johnson, un personaj misterios, iar Charity Wakefield rolul Cassandra King, dealer-ul casei pentru un joc cu mize înalte, în care o organizație de indivizi foarte bogați pariază pe abilitatea fostului soldat interpretat de Philip Winchester (Strike Back, Fringe) de a opri cele mai abominale infracțiuni. 
 
Cu: Wesley Snipes, Philip Winchester, Charity Wakefield
 
Sezon nouCititorii de oase/ Bones, sezonul 3 – din 17 martie, ora 21:05
 
O serie de întrebări au rămas fără răspuns la finalul sezonului al doilea: ce s-a întâmplat după ce Angela și Hodgins au fugit de la altar, lăsându-i pe Brennan și Booth să le umple locul liber? Va merge Zack în Iraq? Dacă da, ce i se va întâmpla acolo? Pot Cam și Booth să își reia relația?
În cel de-al treilea sezon, Brennan și Booth se află pe urmele unui criminal în serie care scapă de victime aruncându-le de pe podurile de pe autostrăzi. Brennan trebuie să se ocupe și de judecata tatălui său, acuzat de uciderea directorului adjunct al FBI.
 
Cu: Emily Deschanel, David Boreanaz
 
 
Sezon nouMemorie perfectă/ Unforgettable, sezonul 4 – din 28 martie, ora 22:00
 
Sezonul al patrulea din Memorie perfectă revine cu 13 noi episoade în care  Carrie Wells (Poppy Montgomery) și memoria ei perfectă colaborează cu partenerul Al Burns (Dylan Walsh) și echipa criminalistică a NYPD pentru a păstra rata de 100% a soluționărilor cazurilor primite. Carrie, Al și echipa se regăsesc pe urmele celor mai periculoși infractori din New York, inclusiv răpitori, lorzi ai drogurilor, polițiști corupți.
 
Cu: Poppy Montgomery, Dylan Walsh
 
AXN WHITE
 
Maraton de weekend – Verdict: Crimă! / Murder, She Wrote, sezoanele 11 și 12 – weekend-urile 2-3 aprilie, 9-10 aprilie, 16-17 aprilie, 23-24 aprilie, 30 aprilie
 
 
În fiecare sâmbătă și duminică din luna aprilie, AXN White va difuza câte cinci episoade din serialul Verdict: Crimă!, sezoanele 11 și 12.
Maratonul de episoade din Verdict: Crimă! sărbătorește unul dintre cele mai de succes și mai lonegive seriale din istoria televiziunii, producție cu 26 de milioane de telespectatori pe săptămână la momentul difuzării în premieră (1984-1995).
 
Cu: Angela Lansbury
 
 
AXN BLACK
 
 
Sezon Minți criminale / spin-off Minţi criminale: Comportament suspect/ Criminal Minds: Suspect Behaviour, din 17 aprilie, de la 23:10
 
Pe străzile din San Francisco, o echipă Biroului Federal de Investigații, Unitatea de analiză comportamentală, încearcă să captureze unii dintre cei mai odioși criminali în serie, dar și victimele lor, care cu greu pot fi identificate.
 
Cu: Forest Whitaker, Janeane Garofalo, Michael Kelly
 
AXN SPIN
 
Sezon 5 din Fete schimbate/ Switched at Birth, din 15 aprilie, de la 19:40
 
Bay Kennish este o adolescentă cu înclinații artistice care a fost crescută de Kathryn, mamă casnică, și de John, jucător profesionist de baseball, într-un cartier rezidențial. Studiind la școală grupele de sânge, fata se miră că grupa ei sanguină nu corespunde cu cea a familiei sale, așa că aceștia se supun unor teste și află că Bay nu este fiica lor și că a fost schimbată la naștere cu Daphne Vasquez, o fată ce a rămas surdă în urma meningitei suferite și care locuiește cu mama sa și bunica portoricană într-un cartier modest.
 
Cu: Sean Berdy, Katie Leclerc, Lucas Grabeel
 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu