Skip to main content

Superbingo Metropolis iese de pe Antena 1 din weekend. Romică Ţociu: „Vor să se reinventeze. Cred că vor reveni în toamnă”

 
Superbingo Metropolis iese de pe Antena 1 din weekend. Romică Ţociu: „Vor să se reinventeze. Cred că vor reveni în toamnă”

Emisiunea Superbingo Metropolis iese din grila Antenei 1 din această săptămână. „Proiectul a intrat în pauză până în toamnă”, a declarat pentru paginademedia.ro Ion Bradea, director general al Bingo Metropolis. „Vrem să facem schimbări la format şi la platou”, a mai spus el.

Publicitate

În plus, Romică Ţociu, unul dintre prezentatori, a declarat pentru Paginademedia.ro: „Ei acum se gândesc să schimbe platoul, să reorganizeze jocul, vor să facă mai multe schimbări. Vor reveni probabil în septembrie sau octombrie. Au zis patru, cinci luni. Păi de cinci ani de zile trebuie refreshuit, trebuie refăcut.”

Emisiunea de bingo a intrat în grila Antenei 1 în anul 2009, fiind produsă atunci de Phoenix Games. În 2012, emisiunea a fost suspendată de Antena 1, din cauza unor probleme ale companiei cu Ministerul Finanţelor (detalii, AICI). Mai exact, compania a pierdut licenţa de organizare a unor jocuri de noroc din cauza unor datorii.

Superbingo Metropolis a revenit după doi ani de pauză la Antena 1, cu o nouă companie în calitate de producător: Metropolis Bets. Emisiunea-concurs a fost difuzată de atunci săptămână de săptămână, în fiecare duminică, în intervalul 16.15 - 19.00. Anul trecut, în noiembrie, emisiunea s-a scurtat, ajungând la doar o oră jumate (16.00 - 17.30).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Iuli Iuli
  @cr Vor trece la HD cand se vor muta in sediile noi din Iride Parc.

  Emisiunea este difuzata in tronsonul orar 16.00 - 17.30, nu doar o ora.. Dar ce mai, suntem obisnuiti cu greselile unor experti ca Iulia Bunea
 • cr cr
  Vreti sa fiti peste Pro TV dar voi dati in 2016 in SD si 4:3. :)))
 • Nume Nume
  ''Anul trecut, în noiembrie, emisiunea s-a scurtat, ajungând la doar o oră jumate (16.30 - 17.30).'' Pe bune? :))

Trimite un comentariu

sus