Skip to main content

Un fost șef al sportului din Mediafax și „Sensei” Laurențiu Ciornei, într-un proiect online

 
Un fost șef al sportului din Mediafax și „Sensei” Laurențiu Ciornei, într-un proiect online

RELANSARE. Câțiva jurnaliști cu experiență în presa sportivă s-au reunit în proiectul online SportProfit.ro, poziționat ca un site de business, marketing și coaching sportiv.

Publicitate

Printre ei Romeo Chiriac, care a condus redacția sport a agenției Mediafax timp de 20 de ani și Laurențiu Ciornei – alias „Sensei”, fost coordonator al onlineului Evenimentul zilei și Capital.

Sport Profit își propune să se axeze pe partea de bussines, marketing, PR, coaching sportiv și gambling.

Laurențiu Ciornei, director marketing SportProfit:

“Ne propunem să dezvoltăm și în România un domeniu ce se află încă în stare incipientă, anume marketingul și PR-ul sportiv. Încă avem rezultate în sport și, din fericire, există numeroase companii au identificat eficiența investirii în acest domeniu. În plus că au apărut câteva facilități fiscale de luat în seamă în acest sens“, a declarat Laurențiu Ciornei.

Laurențiu Ciornei a intrat în presă la începutul anilor 90. A lucrat ca ziarist la Evenimentul zilei, și apoi a coordonat departamentul online al ziarului. În 2008, a fost numit șef peste site-urile Ringier România, iar doi ani mai târziu a revenit la EVZ, pe poziția de coordonator editorial Evenimentul zilei și Capital. A plecat în 2011 de la cele două publicații și a coordonat câteva proiecte online, printre care VerticalNews si doctorionline.ro.

Echipa editorială a Sport Profit este coordonată Romeo Chiriac, care a condus peste 20 de ani Departamentul Sport al agenției de presă Mediafax.

Din colectivul redacțional fac parte, printre alții, Mihai Igiroșanu - ex-redactor Sport la Jurnalul Național și Mihnea Marsilian Totann, ex Sportul Românesc, Gazeta Sporturilor, ProSport sau Prima TV.

Romeo Chiriac, coordonator SportProfit.ro:

“Sport Profit este construit după modelele de site-uri de bussiness de sport de succes din Occident.

Vom facilita prin conținutul editorial legătura dintre sponsori și sport, acordând atenție cultivării unui mod de viață sănătos. Puntea de legătură dintre sport, sponsor și client o vom crea prin construirea de story-uri inteligente și eficiente“.

Domeniul SportProfit.ro este deținut de Asociația Clubul Media, din care jurnaliștii fac parte.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • I-am intalnit zilele trecute pe Sensei si Romelu la sala, la Alexandreea. Stateau ca smecherii la sauna, dupa ce se balacisera in bazin. Au bani, baietii! Cu invidie nedisimulata, dar si cu mandrie am aflat ca Laurentiu Ciornei a mai terminat o facultate (Silvicultura) si este si cercetator stiintific la Academia Romana. E foarte tare omul! Ma bucur ca fac parte dintre cei care-l cunosc!
    https://biodiversitateagrosilvica.ro/despre-noi/cercetatori/
  • Intre doua deplasari, am avut placerea sa-l cunosc (vecin de scaun in avion) pe Laurentiu Ciornei. Omul asta este o enciclopedie!! Am fost fascinata de inteligenta lui si coerenta in mesaje, predictii, strategii. Ce bine ar fi ca astfel de oameni sa ajunga in fruntea statului...
  • Cine spune ca Laurentiu Ciornei e dur... Nu-i deloc adevărat! doar ca in urma cu vreo doi ani! presa din Suceava vuia ca un Bucureștean a bătut pana i-a băgat in spital patru *** pe care i găsise la el in pădure. Cică erau la furat de lemne si asa au ajuns cu coaste rupe si oase craniene sfaramate.. Apoi, "durul" a intervenit pe lângă un prieten , TB, fost coleg sa se stearga stirea.. Oricum, dupa scandal nu mai intra in pădurea Ciorneiului nici măcar mistreții...
  • Ovidiu, de ce crezi ca Sensei este un "dur"? Ca este profesionist si perfecționist? Eu il respect si-l voi respecta enorm pentru ca m-a susținut când avem nevoie. Si nu doar pe mine. Respect maxim, Laurentiu Ciornei
  • Opa! Revine durul Sensei la butoane? O veste teribil de interesantă! Aștept rezultate, ca-i priceput Senseiul....
  • Laurențiu e de mult in "iarba". De vreo trei ani e director la Economistul si face treaba buna acolo.
  • Ma bucur sa aflu ca Sensei a coborât din codrii Bucovinei unde se retrasese in ultimii ani. Cum spunea si Inegalabilul Andrei Craciun, "fara Laurentiu Ciornei jurnalismul online nu exista in România". Bine ai revenit in "iarba" si multă bafta, Sensei!

Trimite un comentariu