Skip to main content

VIDEO. Un promo în care Cheloo rulează o țigară, scos de Antena 1 de pe Facebook

 
VIDEO. Un promo în care Cheloo rulează o țigară, scos de Antena 1 de pe Facebook
Captură foto: WowBiz

Antena 1 a scos de pe pagina de Facebook a emisiunii iUmor un promo în care Cheloo este surprins în timp ce rulează o tigară. Filmulețul a fost postat pe rețeaua de socializare acum trei zile, perioadă în care a adunat în jur de 200.000 de vizualizări. 

Publicitate

Reamintim că rapperul Cheloo a fost reținut astăzi pentru audieri într-un dosar de trafic si consum de droguri

Cheloo este, alături de Bendeac și Delia, în juriul show-ului iUmor care este programat să înceapă pe 3 aprilie la Antena 1. 

În clipul de un minut se vorbește despre faptul că Delia are o geantă care costă mai mult decât mașina lui Cheloo. Bendeac și Cheloo se arată contrariați de faptul că un accesoriu poate fi mai scump decât un automobil.

Într-o altă variantă a Promo-ului (publicată de WowBiz), secvența în care Cheloo își rulează țigara este tăiată la montaj.

De ce au scos promo-ul?

Într-un punct de vedere obținut de agenția News.ro, Antena 1 argumentează scoaterea filmului de pe Facebook: "să nu fie folosit în contexte interpretabile:

"”Am preferat să scoatem materialul video în care Cheloo rulează o tigară cu tutun pentru a nu fi folosite imagini din emisiunea «iUmor» în contexte interpretabile”, a declarat, pentru News.ro, reprezentantul postului Antena 1.

Promo-ul iUmor în varianta necenzurată:

VIDEO. Promo-ul iUmor, în varianta montată:

 

 

Delia Matache i-a "umilit" pe Bendeac si Cheloo! Are o geanta mai scumpa decat masinile lor! -------- http://goo.gl/ZZGFXiE fabulos cum au incercat ei sa rada de ea, si cum i-a lasat masca! VIDEO integral e AICI ------- http://goo.gl/ZZGFXi

Posted by WOWbiz.ro on Monday, March 28, 2016
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu