Skip to main content

VIDEO. (P) Aplicație inedită Orange: trimite ritmul inimii prin SMS. Testați aplicația într-un proiect special din Elle

 

VIDEO. (P) Îți poți înregistra ritmul inimii pentru a-l trimite celor dragi? Orange a venit cu o aplicație inedită - My Heartbeats, prin care îți poți înregistra cu telefonul "vocea inimii". Modul în care funcționează aplicația poate fi testat și în revista Elle.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Cum funcționează aplicația pe telefon?

Foarte simplu. Primul pas: o descarci din App Store sau Google Play, dacă ești client Orange.

Apeși REC și ții degetul pe camera principală a telefonului. Pentru a detecta bătăile inimii, aplicația înregistrează, folosind camera și blitzul telefonului, fluctuațiile de intensitate a luminii care trece prin deget. Diferențele de lumină sunt măsurate, înregistrate și convertite ulterior în bătăi pe minut, respectiv în sunet.

Odată ce ai înregistrat bătaia inimii, introduci numărul persoanei căreie vrei să îi trimiți sunetul, iar aplicația va converti în plus bătăile tale pe minut în de 10 ori mai mulți MB de net cadou pentru amândoi. Va primi un link către un landing page personalizat, în care va putea asculta cea mai frunoasă declarație de dragoste din câte există: sunetul inimii tale.

Pașii de urmat în aplicația My Heartbeats 

TEST. Ascultă-ți bătăile inimii într-un proiect special din Elle

Modul în care funcționează aplicația My Heartbeats poate fi testat în revista Elle, într-un proiect special al Orange.

Deschide revista la pagina 99 și apasă simultan cele două butoane timp de 10 secunde, până când pulsul tău este detectat, iar inima desenată se luminează. În scurt timp, vei auzi sunetul inimii tale.

VIDEO. Proiectul special din revista Elle.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu