Skip to main content

VIDEO. Pătraru despre propunerea lui Orbean la șefia televiziunii publice: „Nu interesează, fraților, pe nimeni soarta TVR-ului”

 
VIDEO. Pătraru despre propunerea lui Orbean la șefia televiziunii publice: „Nu interesează, fraților, pe nimeni soarta TVR-ului”

„Pe bune, domnule Cioloș, primiți de trei luni rapoarte din interiorul televiziunii, vi s-a explicat clar care este situația acestei instituții, ați promis sprijin, iar dumneavoastră l-ați desemnat pe tipul ăsta să conducă televiziunea publică? Serios?!”, a spus Pătraru, criticând propunerea lui George Orbean la conducerea TVR, după prestația acestuia la audierile din Parlament. 

Momentul despre George Orbean din emisiunea Starea Nației a fost presărat și cu secvențe cu declarații ale acestuia în Comisiile de Cultură.

Publicitate

Întrebat de unul dintre membri dacă are un plan pentru salvarea televiziunii publice, Orbean a răspuns sec: „Îmi pare rău, n-am”. 

„Mulțumesc pentru răspunsul sincer”, i s-a replicat. 

Pătraru: „Toată mizeria de astăzi a fost tot politică. Nu interesează, fraților, pe nimeni cu adevărat soarta TVR-ului. Nu ați văzut ce oameni au trimis băieții ăștia în Consiliul de Administrație? Cu câteva excepții... cozi de topor.”

„Și mai tare știți ce e? Că angajații TVR prezenți în CA din partea salariaților au votat cu acest domn propus de Guvern. Deci n-au candidat ei, nici n-au susținut pe cineva din interior, ci au votat pentru un om din exterior”, remarcă Dragoș Pătraru. 

Momentul lui Pătraru despre situația de la TVR, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Interesant ca de Irina Radu nu zice nimic ca trebuie sa tina si el partea cuiva;) Si Patraru si gasca lui de la emisiune trebuie sa serveasca interesele cuiva. Asta nu inseamna ca nu a avut dreptate;)
  • dar de *** de parlamentar care a declarat ca, citez" in fotoliul pe care-l ocupati a stat un academician precum razvan theodorescu si ...." (citat aproximativ), nu spuneti nimic? in mandatul lui, ca si a lui stelian tanase si altii asemnea, televiziunea a fost efectiv devalizata. s-au nu ati observat scena? :(((
  • Ai un plan pentru salvarea TVR? "Imi pare rau, n-am", pai cum naiba sa pui pe cineva sef din moment ce nu are NICI UN PLAN DE SALVARE A TELEVIZIUNII?

    Parlament de rahat.
  • Pătraru are tupeu...le zice pe bune...așa era și Guran, uneori...le-o trăgea celor de la TVR fără perdea. Bravo, domnu Pătraru, și ține-o tot așa...cred că ai audiențe superioare programelor de vorbărie care intră în program înaintea Stării nației.

Trimite un comentariu