Skip to main content

VIDEO. Pătraru spune „Stop joc” la publicitatea Lactate Brădet în emisiunea sa

 
VIDEO. Pătraru spune „Stop joc” la publicitatea Lactate Brădet în emisiunea sa
Dragoș Pătraru oprește promovarea, în emisiunea sa, a mărcii de lactate Brădet. Anunțul vine în contextul informațiilor noi apărute în presă despre producătorul local de lactate. 
 
Reamintim că Pătraru a promis public că va oferi publicitate timp de un an producătorului Lactate Brădet dacă se dovedește că nu a avut lăgătură cu îmbolnăvirea copiilor din Argeș. După ce au apărut primele analize, care arătau că produsele nu erau infestate cu bacteria care i-a îmbolnăvit pe copii, Pătraru a decis să-și onoreze promisiunea (detalii, AICI). 
 
Însă a revenit asupra deciziei în lumina unor noi analize care au arătat că angajați ai Lactate Brădet erau infestați cu bacteria E.Coli, unii având chiar tulpina care a dus la îmbolnăvirea bebelușilor din Argeș. 

„Sunt nevoit să spun Stop joc! Si că am fost un prost! Și să fac ce trebuia să fac de la început: să nu mai speculez pe subiect, ci să aștept niște rezultate oficiale. Este un caz în care trebuie să intre pe fir niște procurori, care să ancheteze nu doar cum e posibil ca atâția lucrători din acea fabrică să aibă E.Coli, ci și dacă instituțiile statului au acționat corect”, a spus Pătraru în emisiunea sa de miercuri seara.  

Publicitate

Dragoș Pătraru despre cazul Brădet: 

„Acum, ce să facem, să ne aruncăm din nou? Pe cine să credem? Ce, din ceea ce se spune, să luăm de bun? Nici nu mai știm. Iar oamenii așteaptă de la noi, de la jurnaliști, să le dăm informații corecte. Criza copiilor din Argeș a fost unul dintre subiectele cele mai neplăcute ale ultimei luni și, în același timp, unul dintre subiectele căruia cel puțin noi, la Starea Nației, i-am alocat foarte multă atenție. Pentru că e important, pentru că ne pasă și pentru că nu vrem să ne mai moară copiii. 

Eu, la această emisiune, am cedat presiunii publice și am promis că în cazul în care se dovedește că nu din cazul celor de la Lactate Brădet s-au îmbolnăvit acei copii, vom face reclamă firmei respective timp de un an. Să ajutăm un biet producător autohton care nu se poate lupta cu marile corporații. Și chiar dacă mai erau de făcut analize, am ales să ne onorăm promisiunea. Acum sunt nevoit să spun Stop joc și că am fost un prost și să fac ce trebuia să fac de la început, să nu mai speculez pe subiect ci să aștept niște rezultate oficiale. Este un caz în care trebuie să intre pe fir niște procurori, care să ancheteze nu doar cum e posibil ca atâția lucrători din acea fabrică să aibă e-Coli, ci și dacă instituțiile statului au acționat corect. 

 

 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @ Eugen Georgescu : Patraru a zis ca opreste reclama daca apar informatii care sa arate ca firma are probleme in privinta E.coli, ceea ce s-a intamplat. Unde e problema?
  • M-am lămurit și cu "independentul" Pătraru.Acum i se văd sforile.In curând vom afla şi cine este păpuşarul. Asa, băieți.Ingropați-i pe producătorii autohtoni!Totuși, mai răsfirați, mai răsfirați...

Trimite un comentariu