Skip to main content

ABORDARE. Olguța Vasilescu, prezentată ca o "victorioasă" la Antena 3

 
ABORDARE. Olguța Vasilescu, prezentată ca o "victorioasă" la Antena 3
Minute în șir, Antena 3 a avut aseară o singură burtieră - Olguța Vasilescu: sunt nevinovată. A fost "primul interviu după victorie" a titrat postul de știri. Despre ce victorie a fost vorba?
 
Faptul că Olguța Vasilescu a scăpat de arestul la domiciliu a fost "victoria" titrată pe burtieră de Antena 3.
 
În timpul intervenției în direct (Olguța Vasilescu a intrat în direct de la Craiova), Radu Tudor și-a arătat întreaga admirație pentru primarul victorios: "vă felicit pentru atitudinea demnă!". Și Mihai Gâdea și-a arătat compasiunea.
 
Mai multe minute în șir, chiar și după intervenția Olguței Vasilescu (când se trecuse la un interviu cu Mircea Geoană), o singură burtieră a tronat mare pe ecran: Olguța Vasilescu: Sunt nevinovată.
 
Pe scurt, despre emisiunea de aseară: 
 
Primarul Craiovei a vorbit la postul de știri, în emisiunea Sinteza zilei, despre cum a scăpat de arestul la domiciliu și despre „cum a ajuns în această situație pentru că a făcut ceva pentru Craiova”. 
 
În timpul interviului au rulat pe burtieră mesaje precum „Olguța Vasilescu, primul interviu după victorie”, „Olguța Vasilescu: Sunt nevinovată” sau „Olguța Vasilescu: categoric voi candida”. 
 
Radu Tudor:
 
Aș vrea să vă felicit pentru atitudinea foarte demnă pe care ați avut-o în fața acestei încercări. În momentul în care un om poitic trece printr-un moment de genul acesta, sentimentul de nevinovăție este pus între paranteze, din păcate. Excesul acesta de cătușe afectează foarte grav campania anticorupție, pe care ar trebui să o sprijine orice român.
 
Dar atunci când vezi o femeie, primar, mamă a unui băiat de șapte ani, că este încătușată, apoi justiția spunea că ea nu trebuia încătușată, în mod evident ne dăm seama că este une exces de măsuri dure care nu au ce căuta într-o bătălie anticorupție decât eventual în raport cu niște interlopi, în raport cu niște persoane care pun în pericol securitatea națională sau ordinea publică.
 
Chestiunea asta m-a determinat să vă felicit, să cred că orice om care trece printr-o astfel de încercare în fața justiției își duce crucea aceasta și acolo este dreptatea, acolo este legea, în fața judecătorului. Și mi-a plăcut sincer foarte mult faptul că nu ați tăcut, că v-ați susținut cauza că aveți un tonus foarte bun și că acum deși sunteți un pic mai galbenă la față decât apăreți de obicei în public.... și eu cred că multe dintre aceste cazuri unde lumea simte abuzul și excesul se va întoarce în favoarea celui abuzat.
 
Olguța Vasilescu:
 
Sunt în această situație pentru că am făcut ceva pentru Craiova și am câștigat capital de imagine. Eu cred că și cei de la DNA ar trebui să fie anchetați pentru că mi-au crescut capitalul de imagine în ultima perioadă. Era o glumă bineînțeles.

Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Totusi, trebuie sa recunoastem ca sunt mari profesionisti ai manipularii! Numai niste persoane bine dotate ca inteligenta pot manipula cum o fac ei, mai ales cand ataca in haita.
  Asta insa nu-i face mai putin ***.
  Ce ma intriga e ca nu se gaseste niciun ziarist care sa le demonteze punctual manipularile.
 • Daca Antenele fac din orice decizie a Justitiei o Golgota a ipocriziei faptasilor, sa isi schimbe denumirea in Tupeu TV.
  Nu de alta, dar, avem o tara de politicieni ingeri: majoritatea fura cu doua maini si cand sunt prinsi, sunt albiti de Gadea & Co.
 • deocamdată Olguța Vasilescu chiar este nevinovată. Nu a existat vreun judecător care să dea verdict de vinovăție în vreun dosar.
 • Păi adevărul este undeva la mijloc.
  Nu sunt suficiente probe directe care sa determine mentinerea in arest (la domiciliu) și oamenii - cunosc cîteva cazuri - oamenii s-au întors la (fostul)serviciu bine-merci. Cazul Sorin Oprescu depășește orice închipuire.
 • Cu tot respectul, este si vina DNA. Se reped si cheama presa ca ulii catre prada cand aduc cate o persoana cu noorietate, abuzeaza de arestari preventive, iar cand prind un judecator care CUNOASTE procedura penala, iar ala il pune in libertate pe personajul cu notorietate, se creaza astfel prilejul presei anti-sistem sa loveasca. Sa mai faca DNA si niste dosare de trimis in judecata, nu doar bazate pe restrangerile libertatii.

Trimite un comentariu