Skip to main content

EBU, răspuns public pentru Pro TV în cazul Eurovision: Nu poate transmite concursul

 
EBU, răspuns public pentru Pro TV în cazul Eurovision: Nu poate transmite concursul

Pro TV nu este membru EBU, prin urmare nu poate difuza Eurovision, au transmis astăzi reprezentanţii European Broadcasting Union, pe pagina de Facebook a organizaţiei.

Publicitate

„Deşi Pro TV ne-a abordat cu o ofertă pentru a transmite ediţia din acest an a Eurovision, nu putem accepta oferta deoarece ăpostul nu este membru al European Broadcasting Union”, au transmis aceştia în mesaj.

Poziţia EBU, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Z. Mihai Z.
    abcd: Eurovision este transmis si de televiziuni private, documenteaza-te mai bine.
    qwerty: ProTV a facut o oferta pentru difuzarea in Romania si participarea Romaniei dar momentan EBU nu a fost de acord, totusi nu e prea tarziu.
  • an an
    eu nu cred ca vroiau reclama... totusi e Protv... pe de alta parte, Marciuc visa ca Tvr are voie sa transmita Eurovision (fara participarea Romaniei pe Tvr)... iata ca si acest lucru le-a fost interzis... Eu ma voi uita pe Moldova 1 la emisiune-pentru ca e tot in romana, si ca sa le fac si in ciuda ca nu suntem un popor de bananieri - nu le transmitem in Romania nu inseamna si ca nu avem acces :p - merita sa se duca si Ovidiu alaturi de Moldova, numai asa la misto sa faca o aroganta ca nu suntem asa usor de oprit si sa le aratam pe fata ca Moldova = Romania ...
  • abcd abcd
    EBU este doar pentru public broadcasters, nu pentru cele comerciale/private.
  • qwerty qwerty
    ca sa devina membru, trebuie sa cotizeze. si ProTV nu vrea asta, vrea doar sa-si faca imagine spunand ca a incercat sa-l salveze pe Ovidiu Anton si oamenii rai nu au fost de acord.
  • mile mile
    pai sa devina membru

Trimite un comentariu

sus