Skip to main content

Partea a doua a serialului Prizoniera dragostei va debuta în luna mai la Happy Channel

 
Partea a doua a serialului Prizoniera dragostei va debuta în luna mai la Happy Channel
Televiziunea Happy Channel (fostul Euforia TV) a programat pentru luna mai cea de-a doua parte a serialului turcesc Prizoniera dragostei. 

Prima parte a serialului se va încheia pe 12 mai, iar premiera pentru cea de-a doua parte a producției este vineri, 13 mai, de la ora 20.00.

De menționat că Prizoniera Dragostei, partea a doua, are 80 de episoade filmate până în prezent, iar Happy Channel le va difuza pe toate. 

 “Prizoniera dragostei” revine la Happy Channel cu partea a doua a povestii de iubire dintre Ygit si Nur.

Faimosul actor turc, Tolgahan Sayisman, care interpreteaza rolul lui Ygit in serial, declară despre evolutia personajului pe parcursul partii a doua a serialului: “Daca in prima parte Ygit era un barbat extrem de dur si arogant, in partea a doua a serialului veti vedea un Ygit profund indragostit, care face orice pentru iubirea vietii lui, si, totodata veti urmari un tata complet devotat filui sau, Mert”.

Publicitate

Tolgahan Saiysman joaca alaturi de Amine Gülșe, aflata la primul ei rol intr-o telenovela. „Prizoniera dragostei” este filmul în care Amine Gülșe debutează, după ce a fost întâi descoperită ca model, iar în 2014 a câștigat titlul de „Miss Turcia”, concurând pentru țara sa natală. “Prizoniera dragostei” este o productie 2015-2016, filmata in doua parti.

 

Fiți la curent cu informațiile despre seriale cu un LIKE AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu