Skip to main content

Peste 20 de cereri după ce o agenție de PR a promis servicii gratuite de 1 aprilie

 
Peste 20 de cereri după ce o agenție de PR a promis servicii gratuite de 1 aprilie
Echipa agenției Tudor Communication (de la stânga la dreapta): Silvia Caraiman, Roxana Ruscior, Călin Hera, Mihaela Raluca Tudor, Oana Ivan, Mădălina Barbărasă. Foto: Zoltan Lorentz

FĂRĂ GLUMĂ. Peste 20 de cereri au venit la Tudor Communication, după ce agenția de PR a promis servicii gratuite celor care le solicită de 1 aprilie.

Publicitate

Promovarea gratuită nu a fost o glumă:

„Dacă eşti antreprenor la început de drum, ai un proiect frumos şi vrei să afle lumea despre el sau pur şi simplu povestea ta e wow, trimite-ne un mesaj privat în care să ne spui de ce vrei să apari în media. Noi nu păcălim pe nimeni, facem promovare pe bune”, au scris cei de la agenția Tudor Communication pe Facebook pe 1 aprilie.

Rezultatul:

În jur de 20 de antreprenori din domenii precum IT, educație, fashion, retail s-au înscris în “promoție”. Cei mai mulți au afaceri aflate foarte la început (între una și șase luni).

Pasul următor:

Agenția a început deja discuțiile cu cei care s-au arătat interesați de ofertă. „În această săptămână ne vom întâlni cu câțiva dintre ei, ca să vorbim despre viitoarele lor povești de succes”, spune Mihaela Raluca Tudor, directorul agenției.

Tudor Communication este o agenție de PR și branding personal, pe care Mihaela Raluca Tudor a înființat-o după o carieră de 7 ani în televiziune. Echipa este alcătuită din foști jurnaliști și oferă „promovare strategică și masivă în media”.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu