Skip to main content

Plecare de la vârful echipei de PR a Digi 24

 

Publicitate

Mioara Radu, PR Manager al posturilor TV din grupul RCS, pleacă din companie după patru ani în această poziţie.

Ea a intrat în grup în februarie 2012 şi a asigurat partea de PR a canalelor TV Digi 24, DigiSport, Digi Film, DigiWorld, Digi Life, UTV şi a celor patru posturi de radio (Digi FM, Pro FM, Music FM şi Dance FM), după preluarea acestora de la grupul Central European Media Enterprises.

Contactată de Paginademedia.ro, Mioara Radu a precizat că a fost o plecare „cu acordul părţilor”, fără a intra în alte detalii.

Mioara Radu:

"Timp de 4 ani am facut parte dintr-o echipa de jurnalisti care a reusit sa aduca informatia la putere. Este momentul, pentru mine, sa pornesc intr-o noua etapa si sa acord mai mult timp proiectelor personale. Imi implinesc un vis mai vechi, acela de a preda, in cadrul The Nest Project, alaturi de o echipa de tineri talentati si creativi. Trec la un alt nivel, LevelUp, si sunt pregatita pentru noi provocari. Le urez multa forta colegilor din Digi si sunt convinsa ca vor scrie o pagina frumoasa in istoria televiziunii quality din Romania"

Carte de vizită:

2012-2014: PR Manager al posturilor TV din grupul Digi. Pentru o perioadă de un an, a coordonat şi activităţile de marketing ale postului de ştiri Digi 24.

2007-2012: PR Executive Pro TV şi Acasă TV

2002-2007: Reporter Acasă TV

2000-2002: Reporter Pro FM

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ELENA ELENA
    O SARACIE DE FEMEIE
  • Alinuta Alinuta
    Nu regreta nimeni pierderea ei. Si nu a fost deloc cu acordul partilor. Ba chiar a fost data afara pe motive intemeiate. Varful echipei?! Hilar...
  • Johnny Bravo Johnny Bravo
    Și eu o știu bine. Era de o incompetență crasă. Iar asta cu varful echipei de PR e ridicol. Nu era niciun varf femeia asta. Era o angajată și atat. Hai să nu exagerăm.
  • Ionut Ionut
    Am
    Lucrat in digi si o stiu bine. Singura umana din conducere. Cate nopt nedormite si cat stres si-a luat la lansarea regionalelor numai ea stie. Mor de ras! Sa ii vad acu pe astia cum o sa tina in frau ce se intampla acolo:)) ca fata asta ascundea bine sub pres totul...

Trimite un comentariu

sus