Skip to main content

SERIALE în grila de primăvară la DIVA: Sezon nou din Sora Jackie şi Pompierii din Chicago

 
SERIALE în grila de primăvară la DIVA: Sezon nou din Sora Jackie şi Pompierii din Chicago
Seriale peste seriale în grila de primăvară la Diva. Postul dedicat femeilor va continua cu sezonul 9 din Anatomia lui Grey (câte două episoade pe săptămână), Sora Jackie (sezonul 7) şi ultima serie din Soţia perfectă (The Good Wife).
Publicitate

În aprilie

Premieră - O singură şansă - Din 12 aprilie în fiecare marţi de la ora 21:00 (ultimul episod pe 17 mai)

După ce este atacată, dr. Alice Lambert (Alexandra Lamy) se trezeşte din comă şi află că soţul ei a fost ucis, iar fiica ei în vârstă de şase luni a dispărut. Un serial despre lupta unei mame care încearcă să îşi găsească fiica şi să afle adevăruri dureroase.
Cu: Alexandra Lamy, Pascal Elbé, Lionel Abelanski, Charlotte des Georges, Hippolyte Girardot, Didier Flamand, Frédérique Tirmont şi alţii.
Urmăriţi în fiecare marţi, de la ora 21:00, începând din 12 aprilie, noul serial francez O singură şansă, numai la DIVA.
Vineri, seara filmelor
În luna aprilie, seara de vineri va fi dedicată filmelor. Din 8 aprilie, de la ora 21:00, când va fi difuzat thrillerul Moarte în campus (Dead on Campus). Pelicula urmăreşte o anchetă derulată sub acoperire, privind o farsă dintr-un club de studente, care dezvăluie secrete întunecate.
Vineri, 15 aprilie, în filmul Crimă la Beta Sigma Eta (Sorority Murder), după ce se descoperă că preşedinta unui club de femei a fost ucisă, este suspectată cea mai nouă membră.
Pe 22 aprilie - O elevă eminentă (Honor Student), despre scriitorul Reggie Howarth care, în timp ce dă autografe cititorilor best-sellerului său, este atacat de o seducătoare care pretinde că i-a furat povestea.
Pe 29 aprilie este difuzat thrillerul Obsesie criminală (Girl Obsessed), în care pasiunea neîmpărtăşită a unei studente la medicină pentru profesorul ei ia o turnură ciudată când ea ajunge s-o îngrijească pe soţia acestuia.
Anatomia lui Grey, Sezonul 9 - în fiecare miercuri de la 21.00, câte două episoade. Finalul, pe 20 aprilie
Sezonul 9 al serialului despre medicii şi stagiarii de la spitalul Seattle Grace-Mercy West se încheie, luna aceasta, la Diva. În ultimele episoade ale sezonului, spitalul se umple de pacienţi după explozia unei cisterne cu benzină, doi medici sirieni sunt instruiţi să opereze în zonă de război, iar intervenţiile Dr. Bailey trezesc suspiciuni când pacienţii suferă de infecţii. Tensiunile cresc pe măsură ce ancheta cu privire la Dr. Bailey continuă, iar atunci când asistenta unui magician e rănită în mod înfiorător, toţi chirurgii se implică în tratarea ei - mai puţin Bailey, care încă se simte trădată. O mare furtună loveşte oraşul Seattle, Meredith intră în travaliu şi, din cauza unei pene de curent, medicii trebuie să lucreze pe întuneric.
Cu: Ellen Pompeo, Patrick Dempsey, Sandra Oh, Jessica Capshaw, Sara Ramirez, Justin Chambers, Kevin McKidd, Chandra Wilson, Sarah Drew, Jesse Williams şi aţii.
Nashville: Oraşul muzicii - câte două episoade în fiecare luni, la 21:00 (ultimul episod pe 9 mai)
Serialul american vorbeşte despre viaţa vedetelor şi a aspiranţilor la statutul de celebritate din Nashville, capitala mondială a muzicii country, continuă cu noi episoade. În care Rayna nu este impresionată de decizia lui Deacon de a pleca în turneu cu Juliette, Gunnar şi Scarlett se mută împreună, iar Liam o consolează pe Rayna când problemele personale par să o copleşească. Juliette continuă să-şi schimbe muzica şi se hotărăşte să dea o petrecere-surpriză de ziua lui Deacon, care, însă, nu este impresionat. La un concert de-al Juliettei, fanii ei sunt răniţi într-un accident minor, iar Rayna acceptă să vorbească despre viaţa sa într-un interviu televizat. Juliette este geloasă pe succesul Raynei, iar Rayna face cunoştinţă cu cea mai recentă iubită a lui Deacon.
Cu: Connie Britton, Hayden Panettiere, Clare Bowen, Eric Close, Charles Esten, Jonathan Jackson, Sam Palladio, Robert Wisdom, Powers Boothe, Chris Carmack, Lennon Stella, Maisy Stella şi aţii.
Soţia perfectă Sezonul 7, În fiecare duminică la 21:00 (ultimul episod pe 29 mai)
Noi episoade din sezonul 7 al serialului de succes “Soţia perfectă”, la scurtă vreme după difuzarea acestora în S.U.A. Un serial despre deciziile dificile care o aşteaptă pe Alicia Florrick (Julianna Margulies), asaltată de dileme în viaţa profesională şi personală. Alicia îi surprinde pe strategii politici şi pe colegii ei atunci când îşi afirmă independenţa şi declară că nu doreşte să fie implicată în campania soţului ei. Dar când Peter riscă să-şi facă duşmani puternici, planul Aliciei nu o va ajuta să evite pierderile colaterale.

Cu: Julianna Margulies, Matt Czuchry, Alan Cumming, Christine Baranski, Cush Jumbo, Chris Noth, Michael J. Fox şi alţii.

În luna Mai

Pompierii din Chicago, Sezonul 3, din 4 mai, miercurea, la 21:00
Al treilea sezon al serialului dramatic „Pompierii din Chicago” continuă povestea din sezonul precedent, imediat după explozia din apartment, de la finele sezonului 2. Toţi pompierii de la Secţia 51 supravieţuiesc, dar un prieten apropiat al acestora moare, fapt care îl afectează cel mai grav pe Severide (Taylor Kinney), care va lipsi de la serviciu. Ulterior, revine la muncă şi se mută cu Dawson (Monica Raymund) şi Casey (Jesse Spencer), pentru a avea pe cineva alături în această perioadă dureroasă, dar are probleme de-a lungul întregului sezon. O investigaţie descoperă ca incediul pare a nu fi fost accidental.
Haven, Sezonul 5B, Din 16 mai, lunea, la 21:00
A doua jumătate a sezonului 5 - sezonul 5 B - îi pune pe eroii serialului în faţa unor provocări nemaivăzute până acum: izolat de restul lumii de o ceaţă misterioasă, Haven e pe cont propriu. Audrey (Emily Rose) redevine ea însăşi, scapă de malefica Mara, trebuie să ţină oraşul laolaltă şi încearcă să construiască o relaţia cu mama ei, Charlotte (Laura Mennell), care nu vrea decât să plece din oraş. Nathan (Lucas Bryant) se chinuie în continuare să pună capăt „Năpastelor” şi intră în conflict cu locuitorii din oraş, care adoptă regulile stricte ale lui Dwight (Adam Copeland) legate de traiul în spatele „giulgiului” care înconjoară oraşul.
Sora Jackie, Sezonul 7, din 29 mai, duminica, la 22:00
La începutul sezonului, Jackie Peyton (Edie Falco) este arestată şi se chinuie, trecând printr-o detoxifiere supravegheată, într-o celulă. Arestată, abandonată de toţi cei apropiaţi, Jackie îşi pierde licenţa de asistentă medicală. Când este eliberată, angajează un avocat pentru a o ajuta să-şi păstreze locul de muncă de la All Saints. Din nefericire, nu-şi permite să-l plătească, aşa că recurge la vechile ei metode pentru a găsi o soluţie. Când revine la spital, Jackie o ia de la zero, în cadrul Programului de Diversiune, prin care i se interzice să atingă pacienţii şi medicamentele

Fiţi la curent cu informaţiile despre seriale cu un LIKE AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Diaconu Diaconu
    Bun! Respecta publicitatea de la ,,premiera" serialului. Cu ce am greșit da că revedem aceleași reclame+case de pariuri ori cazinouri? Bineînțeles am telecomanda. Nu m-a întrebat nimeni Niciodată ce urmăresc, asa ca ,,viva" telecomanda !

Trimite un comentariu

sus