Skip to main content

Dorin Chioţea, despre cum s-a încercat "domolirea" lui: Mi s-a propus să fac PR pentru HexiPharma

 
Dorin Chioţea, despre cum s-a încercat "domolirea" lui: Mi s-a propus să fac PR pentru HexiPharma
Jurnalistul Dorin Chioţea, prezentator la Dimineaţa de Ştiri, a recunoscut în direct, în emisiunea sa, că a fost sunat de "un important om de sport" pentru a i se propune să lucreze, indirect, pentru Hexi Pharma.
Publicitate
Telefonul venea chiar în prima zi a investigaţiei pornită de Gazeta Sporturilor, când Dorin Chioţea a vorbit pe larg, pe post, despre ancheta echipei lui Cătălin Tolontan.

Chioţea a povestit episodul în direct, cu Cătălin Tolontan în studio.
Cătălin Tolontan, către Dorin Chioţea: Cunoşti vreun jurnalist căruia i s-a propus să fie cumpărat în perioada asta, pe la începutul investigaţiei şi a declinat furios oferta?

Dorin Chioţea: „Mi s-a întâmplat lucrul acesta. Chiar în urmă cu două săptămâni, lunea, în prima zi când a apărut această investigaţie. Un important om de sport mi-a dat un telefon. Dezvălui chestia asta în premieră, ai mai spus-o şi tu printre rânduri în Gazeta Sporturilor.

Sigur, nu mi s-au propus în mod direct bani la telefon, dar mi s-a propus să lucrez, dacă pot, printr-o firmă de PR, pentru că cei de la HexiPharma n-ar avea PR. Poate că cei de la HexiPharma au apelat la prieteni cine ştie cum.

Nu pot să spun că m-au contactat direct cei de acolo. Însă a fost o încercare, poate şi un exces de zel al respectivului personaj, pe care sigur că l-am refuzat: i-am spus, domne poţi să cauţi firme de PR câte vrei.”

„Telespectatorii trebuie să înţeleagă că ei nu aveau, într-adevăr PR la momentul respectiv. Şi-au găsit apoi”, a completat Tolontan.

"Un jurnalist care este tentat în asemenea mod se enervează. Acesta este efectul. Iar cei care fac asta ar trebui să ştie", a mai spus jurnalistul de la Gazeta sporturilor.

În prima săptămână a anchetei, Cătălin Tolontan a menţionat, într-unul din episoade, că s-a încercat mituirea unui jurnalist pentru a fi mai blând în cazul dezinfectanţilor.

„Există cel puţin o vedetă de televiziune pe care cineva a încercat să o mituiască, cu o propunere printr-o rudă, în aceste zile, ca să fie blînd în chestiunea dezinfectanţilor”, a scris jurnalistul Cătălin Tolontan în episodul patru din ancheta Gazetei pe subiectul dezinfectantului diluat, vândut de Hexi Pharma în aproape toate spitalele din România.

„Omul din TV s-a enervat pur şi simplu, a refuzat şi a relatat pe larg cazul antisepticelor diluate. Nu avem acordul ziaristului să-i dezvăluim numele, dar dacă vă gîndiţi ce post TV a reflectat pe larg subiectul, veţi realiza pe ce canal e omul care a refuzat dealul”, a mai spus Tolontan.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andipanda andipanda
    La mintea lui Chiotea,el isi inchipuie ca e om important.Vai mama lui.
  • maria maria
    Chiotea se da acum un mare om integru. Totusi am dubiile mele. Tare asta :))
  • Adi Adi
    Are perfecta dreptate cel care ol caracterizeaza mai jos pe Chiotea! *** Verificati articolele scrise de el in Liberatea sau Adevarul si veti intelege cine este acest Chiotea ! *** Ce ma mira este faptul ca Tolontan sigur stie cine este Chiotea cu adevarat.Dar cred i-a fost rusine sa spuna tot ce stie despre el. Daca ar fi fost cu adevarat onest ,Chiotea ar fi spus si cine este omul de sport care l-a contactat!
  • Iuli Iuli
    Si asta cine mai este?:))
  • ziaristiilu'peste ziaristiilu'peste
    Chiotea, oare de ce te dai jignit, ***?
    Ca atare nu ne mirăm de propunere, așa lucrați de 20 de ani, omul nu a făcut decat să facă ceea ce știa că au făcut și altii în aceeași situație.
  • Vieru Gica Vieru Gica
    Mare porcarie cu dezinfectantii, te duci la spital si mori cu zile. Astea sunt adevarati criminali.

Trimite un comentariu

sus