Skip to main content

Mihai Gâdea, după ce Antena 3 a fost achitată: „toate entitățile media care au atacat Antena 3, dacă nu vor rectifica de îndată, îi vom acționa în judecată”

 
Mihai Gâdea, după ce Antena 3 a fost achitată: „toate entitățile media care au atacat Antena 3, dacă nu vor rectifica de îndată, îi vom acționa în judecată”

Mihai Gâdea amenință insituțiile de presă cu „judecata” dacă „nu vor rectifica de îndată” atacurile făcute de acestea la adresa postului de știri, după cum a afirmat Mihai Gâdea, directorul postului, în emisiunea de aseară. 

Reacția vine ca urmare a deciziei Curții de Apel din dosarul Intact - RCS, în care au fost condamnate pentru șantaj și complicitate la șantaj mai multe persoane din conducerea Antena Group. Pe de altă parte Antena 3 și Intact Publishing au fost achitate de acuzațiile de șantaj.

Publicitate

„În urmă cu trei ani de zile, DNA a luat niște măsuri și face un dosar penal, inclusiv în ceea ce privește Antena 3 S.A. În urma acuzelor publice, o serie de entități media sau persoane private încep o serie de atacuri la adresa noastră. Atacurile și calomniile au fost într-atât de dure încât mi le aduc aminte și acum. (...) Antena 3 a fost achitată. La fel ca și Intact Publishing. Sigur s-au dat și condamnări, unele cu suspendare, altele nu. Se va face apel”, a spus Mihai Gâdea în ediția de aseară a emisiunii Sinteza zilei. 

„Decizia este că toate entitățile media, toate unitățile de propaganda care au atacat Antena 3, dacă nu vor rectifica de îndată, îi vom acționa în judecată. Nu se poate să folosești acuzele DNA, cu semnul exclamării, cu privire la niște acuze, și trei ani de zile mai târziu să vezi că de fapt nu există vinovăție”, a mai adăugat Gâdea.

„Există un timp, evident, când toți cei are au făcut aceste acuze au posibilitatea să rectifice. Cei care nu vor rectifica, înțelegem să îi acționăm în instanță", a explicat Mihai Gâdea în ediția de joi a emisiunii Sinteza Zilei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Chemati invitati care sa fie pro "Antene".. Pacat ca sunt prea multi fraieri si pun "botul" la ce ziceti voi.. Si nu sunteti voi o exceptie..
  • ProTV emite HD de 10 ani.in locul lor as face o campanie 10 ani de HD ca sa arate diferenta intrei ei si antenele care piate vor emite hd in toamna:)))
  • Ei cand au dat stiri false nu le-au rectificat, le-au sters de pe site si din inregistrari. Apoi au facut plangere la youtube pentru oricine posta secventa respectiva. Deci asa se procedeaza, se sterge si gata.

Trimite un comentariu