Skip to main content

Probleme tehnice la Observatorul de luni: 20 de minute, doar promo-uri şi reclame

 
Andreea Berecleanu
Andreea Berecleanu

Principalul program informativ de luni al Antenei 1 s-a confruntat cu probleme tehnice timp de 20 de minute. Acestea au apărut chiar în timpul primei ştiri de pe post.

Publicitate

Observatorul, prezentat aseară de Andreea Berecleanu, a început la 18.57 cu o ştire despre fiul lui Guţă, care ar fi agresat o tânără. După un minut, imaginea s-a blocat, a apărut un ecran negru, iar apoi au început să fie difuzate promo-uri.

Defecţiunea a durat până la 19.20, timp în care pe post au fost difuzate promo-uri şi reclame. Andreea Berecleanu a revenit la 19.20 pe ecran, reluând ştirea cu fiul lui Guţă. Monitorizarea a fost realizată de Paginademedia.ro cu susţinerea companiei de monitorizare mediaTRUST.

Defecţiunea tehnică de ieri a fost semnalată de un cititor Paginademedia.ro, la comentarii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Au cazut serverele intr-o veselie, in acea zi. Si A3 a avut probleme.
  • In fiecare zi incepe la 18:57 -18:58 :))) si o groaza de greseli gramaticale in stiri, titluri etc. CNA mananca inca drob...
  • Si in seara asta Observatorul a inceput la ora 18.57.
    Portavocea A, 1 Mile, e gata sa jure ca, in fiecare seara, de luni bune, Observatorul A 1 ia fata Stirilor Pro TV. Cu 2 minute. De dragul audientei. Draga CNAule chiar te faci ca nu vezi ?
  • Adica Observatorul incepe la 18.57 ? Se mai fac mizerii din astea? Dar stam linistiti CNA ,,vegheaza,,!

Trimite un comentariu

sus