Skip to main content

Serial nou la Pro TV: Breakout Kings - Tactici de evadare

 
Serial nou la Pro TV: Breakout Kings - Tactici de evadare

Pro TV va difuza de săptămâna viitoare un nou serial pe tronsonul de noapte, după Ştirile Pro TV. Serialul Tactici de evadare va intra pe TV de marţi, 24 mai, după ce luni se va încheia sezonul 10 al CSI Miami.

Publicitate

Serialul american are două sezoane, produse în anii 2011 şi 2012. Primul sezon are 13 episoade, iar cel de-al doilea 10 episoade, potrivit IMDB.

Pro TV difuzează doar priumul sezon, care se încheie luni, 13 iunie.

Sinopsis Tactici de evadare via Cinemagia:

Motivaţi de faptul că există puţine lucruri mai periculoase decât un prizonier care tocmai a scăpat şi obosiţi de urmarea protocolului şi de recurgerea la metodele învechite de aplicare a legii, veteranul Charlie Duchamp şi Ray Zancanelli au o abordare neortodoxă pentru munca lor: cu ajutorul unor deţinuţi încearcă să prindă alţi nelegiuiţi.

Breakout Kings înseamnă Lloyd Lowery, un copil minune, Shea Daniels, şi Erica Reed, un expert sexy care a învăţat de la tatăl ei vânător de recompense diferite îndeletniciri care ajută grupul. Charlie şi Ray sunt ajutaţi de asemenea de Julianne Simms, un civil care acţionează în calitate de "pâlnie" de grup - toate informaţiile, sfaturile şi datele trec prin ea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus