Skip to main content

Serial nou la Pro TV: Breakout Kings - Tactici de evadare

 
Serial nou la Pro TV: Breakout Kings - Tactici de evadare

Pro TV va difuza de săptămâna viitoare un nou serial pe tronsonul de noapte, după Știrile Pro TV. Serialul Tactici de evadare va intra pe TV de marți, 24 mai, după ce luni se va încheia sezonul 10 al CSI Miami.  

Publicitate

Serialul american are două sezoane, produse în anii 2011 și 2012. Primul sezon are 13 episoade, iar cel de-al doilea 10 episoade, potrivit IMDB

Pro TV difuzează doar priumul sezon, care se încheie luni, 13 iunie.

Sinopsis Tactici de evadare via Cinemagia

Motivați de faptul că există puține lucruri mai periculoase decât un prizonier care tocmai a scăpat și obosiți de urmarea protocolului și de recurgerea la metodele învechite de aplicare a legii, veteranul Charlie Duchamp și Ray Zancanelli au o abordare neortodoxă pentru munca lor: cu ajutorul unor deținuți încearcă să prindă alți nelegiuiți.

Breakout Kings înseamnă Lloyd Lowery, un copil minune, Shea Daniels, și Erica Reed, un expert sexy care a învățat de la tatăl ei vânător de recompense diferite îndeletniciri care ajută grupul. Charlie și Ray sunt ajutați de asemenea de Julianne Simms, un civil care acționează în calitate de "pâlnie" de grup - toate informațiile, sfaturile și datele trec prin ea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu