Skip to main content

Sonia Simionov, care a prezentat Am ceva să-ţi spun la Antena 1, va avea emisiune nouă la Antena 3

 
Sonia Simionov, care a prezentat Am ceva să-ţi spun la Antena 1, va avea emisiune nouă la Antena 3

Emisiune nouă la Antena 3. Din 7 mai , jurnalista Sonia Simionov, care în trecut a fost gazda emisiunii Am ceva să-ţi spun la Antena 1, va prezenta "Forţa de reacţie", un program de retrospectivă, despre care Paginademedia.ro a scris în urmă cu două săptămâni. Emisiunea va fi difuzată în direct, în fiecare sâmbătă de la ora 17:00 la ora 18:00.

Publicitate

Sonia Simionov: „Aşa cum spune şi numele producţiei, în aceste emisiuni nu menajăm pe nimeni! Nu vorbim fără probe. Nu prezentăm supoziţii. Şi, foarte important, aducem oamenii din poveste chiar în platou, în direct.”

"Forţa de reacţie" va analiza subiecte de actualitate care au trecut în viteza ştirilor fără a fi pe deplin înţelese şi, mai ales, fără a avea vreo rezolvare, anunţă Antena 3, într-un comunicat.

CONTEXT. Sonia Simionov a prezentat în toamna anului trecut un format bazat pe emoţie la Antena 1, cu rezultate modeste de audienţă. Este vorba despre Am ceva să-ţi spun, realizat după un format din Italia. Emisiunea nu s-a bucurat de succes în rândul telespectatorilor postului şi a fost scos după doar şase ediţii, fiind înlocuit cu filme, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Jurnalista Sonia Simionov s-a născut în Medgidia şi, din anul 2011, este reporter de ştiri pentru Antena 1 şi Antena 3, la secţia Eveniment. A absolvit Facultatea de Administraţie Publică din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative şi a obţinut masterul în Comunicare şi Relaţii Publice, în cadrul aceleiaşi SNSPA.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    De ce nu difuzeaza emisiunea "Am ceva sa-ti spun" pe Happy Channel? Oricum este mai ok, fata de emisiunea "Dreptul la fericire"
  • geo geo
    Chiar trebuia să ne aduceți aminte ce ați scris acum 2 săptămâni și jumătate?
    Ori asta a fost singura știre mai de Doamnă ajută pe care a ”emanat-o” PRul Antenelor de-o săptămână încoace...

Trimite un comentariu

sus