Skip to main content

Telenovelă mexicană la Acasă TV: Până la capătul lumii

 
Telenovelă mexicană la Acasă TV: Până la capătul lumii

Telenovela mexicană Până la capătul lumii va fi difuzată de Acasă TV, începând din 23 mai. Serialul va fi difuzat zilnic, de luni până duminică, de la 20.00.

Acasă TV va difuza în fiecare zi câte două episoade din Până la capătul lumii. Telenovela prezintă viaţa Sofiei Ripoll şi lupta acesteia pentru adevăr şi dragostea adevărată. Sofia Ripoll (Marjorie De Sousa), o femeie frumoasă şi inteligentă, cu un caracter puternic, este directorul general al companiei Ripoll, iubita lui Patricio Iturbide (Julian Gil) şi sora mai mare a Alexei (Claudia Alvarez) şi a Danielei (Jade Fraser).

În momentul în care tatăl ei a murit, Sofia a preluat afacerile familiei, deoarece mama sa, Greta Bandy (Olivia Bucio), şi-a dedicat tot timpul artei, evitând responsabilităţile. Salvador Cruz (David Zepeda), un om simplu şi nobil, este pilot de curse şi mecanic. Din cauza unui sabotaj, el pierde şansa de a participa la o cursă importantă şi aşa îşi încheie visul, fiind obligat să accepte postul de şofer personal al Sofiei. Cei doi sunt atraşi unul de celălalt şi astfel ia naştere o poveste de dragoste plină de obstacole.

Unul dintre aceste obstacole în calea fericirii celor doi este Patricio, un bărbat ambiţios, care, sub ordinele lui Geronimo Peralta (Roberto vander), o foloseşte pe Sofia pentru a prelua terenurile situate în zona în care se află şi fabrica de ciocolată Ripoll. Pe de altă parte, Sofia are o prietenă foarte bună, Silvana Blanco (Mariana Seoane), care se dovedeşte a fi duşmanul ei.

O femeie care resimte un eveniment neplăcut din trecut ce a făcut-o să fie împotriva familiei Ripoll. Silvana este amanta lui Patricio şi, împreună, cei doi formează o alinaţă pentru a le distruge vieţile Sofiei şi lui Salvador.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus