Skip to main content

Un nou arhitect în echipa Visuri la Cheie

 
Un nou arhitect în echipa Visuri la Cheie

Emisiunea Visuri la cheie de pe Pro TV va avea sezonul viitor un nou arhitect. Omid Ghannadi se alături Adelei Pârvu – designer de interior, Alinei Vîlcu - arhitect şi lui Dragoş Bucur în echipa Visuri la cheie. Omid Ghannadi vine în locul luI Andrei Samoil, care a apărut în primele două sezoane ale emisiunii prezentate de Dragoş Bucur.

Publicitate

Arhitectul, în vârstă de 30 de ani, a absolvit facultatea de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu din Bucureşti şi a început practica în 2008.

Omid Ghannadi a declarat: „De când mi-am început activitatea în acest domeniu minunat, mi-am dorit să îmi folosesc cunoştinţele profesionale în zona socială. Întâmplarea a făcut să am această oportunitate extraordinară şi, astfel, să îmi pot începe drumul mai concret în această direcţie. Văd emisiunea Visuri la cheie ca o provocare, dar şi o experienţă valoroasă pe care nu o poţi avea decât în acest context. Îmi doresc ca fiecare clipă din munca mea să fie în totalitate în folosul oamenilor care au nevoie, frumosul pe care-l vedem în meseria noastră să fie o unealtă pentru a le face acestora viaţa mai uşoară. Aş vrea ca tristeţea din ochii lor să se transforme în fericire.”. Caravana Visuri la cheie porneşte astăzi, iar echipa emisiunii este pregătită să facă cunoştinţă cu oameni frumoşi, cărora să le aducă fericirea în suflete şi în locuinţe.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ene Petronela Ene Petronela
    Buna ziua ma numesc Petronela si am un vis de care stiu ca Bunul Dumnezeu o sa mil implineasca suntem o familie modesta din 3 membri io ,sotul si copilu...invarsta de 15 ani noii am reusit sa ne cumparam o camera desii actele nu sunt iar noii am fost nevoiti sa ne mai imprumutam in banca ptr ca nu era de ajuns,,,,,nu reusim sa ne lungim inca macar o camera ptr ca locuim toti trei in aceeasi camera deoarece muncim sa ne putem platii banca.....as fii vrut sai facem o surpriză sotului daca se poate va rog,,,,sa ne ajutati..va multumesc!!!!si astept un rasp din partea dumneavoastra.
  • Ene Petronela Ene Petronela
    As dorii sa iau legatura cu echipa visuri la cheie dar nustiu cum,,,
  • Dragomir Dragomir
    Bună ziua ma numesc Carmen stau cu soțul intr-un apartament visul nostru este să fie altfel decât e acuma ne tot gândim mai ales eu nu dorm noaptea va mulțumesc!
  • Flori Flori
    Cum am putea sa ne punem in contact cu echipa de constructori pentru renovarea unei case, platind bineinteles?
  • Predoi Constantin Predoi Constantin
    In primul rand felicitări pentru această emisiune si mai bine zis "misiune" pentru ca multa lume faceți fericita si tot odată dați a doua speranță, cred ca tot vouă o sa va cer si eu ceva!;si nu financiar ci idee sau idei mai bine zis. Am încercat cu mai multi in domeniu si nu prea ne iese nimic. Am doua terenuri la munte despărțite de un râuleț si cum sunt puțin in V forma lor nu găsesc un proiect pentru amenajarea lor si cu construcție cabana de lemn. Daca m-ați putea ajuta v-aș fi recunoscător. Daca am un răspuns afirmativ atunci pot sa trimit câteva fotografi. Va urez numai bine. Cu mult respect!
  • lenghel viorica lenghel viorica
    Felicitari, felicitari, felicitari pentru intreaga echipa care face aceste lucruri minunate pt ca cei care fac parte din ea sunt suflete calde, minunate si pline de daruire ! M-a impresionat in mod special arhitectul Omid Ghannadi. Nu am cuvinte sa-mi exprim admiratia pentru cei care realizeaza aceasta emisiune si pentru cei care sponsorizeaza aceste fapte bune ! Bunul Dumnezeu sa va rasplatesca!

Trimite un comentariu

sus