Skip to main content

VIDEO. Serialul Preacher, inspirat de benzi desenate, va avea premiera la AMC România pe 30 mai

 
VIDEO. Serialul Preacher, inspirat de benzi desenate, va avea premiera la AMC România pe 30 mai

Serial „Preacher" va avea premiera pe AMC luni 30 mai de la ora 4:00, apoi în reluare de la ora 23:00. Noi episoade se vor difuza din 6 iunie, în fiecare luni.

Publicitate

"Preacher", bazat pe franciza de reviste de benzi desenate cu același nume, ale lui Garth Ennis și Steve Dillon, populare în anii '90, este o co-producție AMC și Sony Pictures Television. Sezonul de zece episoade a fost adaptat pentru televiziune de către producătorii executivi Seth Rogen și Evan Goldberg (ThisIsthe End, Superbad, Neighbors) și producătorul executiv și showrunner, Sam Catlin (Breaking Bad).

"Preacher" este un serial din genul dramă, supernatural, comedie neagră, care urmărește povestea unui predicator din Texas, Jesse Custer, un om căzut din credință, în drumul său spre Rai. Jesse este posedat de o entitate misterioasă, care îl face să dezvolte o superputere neobișnuită. În călătoria sa, Jesse face echipă cu fosta lui iubită, Tulip și un vagabond pe nume Cassidy.

Când aceștia se reunesc, sunt atrași într-o lume nebună populată de personaje din Rai, Iad și din Purgatoriu. În drumul lor dau peste justițiari, demoni și îngeri.

Din distribuția serialului fac parte: Dominic Cooper în rolul lui JesseCuster, Joseph Gilgun în rolul lui Cassidy, Ruth Negga în rolul lui Tulip, LucyGriffiths în rolul lui Emily, W. Earl Brown în rolul lui SherriffRoot, Anatol Yusef în rolul lui DeBlanc, Tom Brooke în rolul lui Fiore, Derek Wilson în rolul lui DonnieSchenck și IanColletti în rolul lui Eugene/Arseface.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • nu,premiera in romania va fi pe 30 mai,in america va fi pe 22 mai
    va fi cu o saptamana mai tarziu la noi,fiindca in america pe 30 mai va fi sarbatoare si va fi reluat primul episod,dar din iunie va difuzat simultan cu america
  • Inteleg ca mass-media la cate stiri (platite de forumfilm) dau cu pocnitorile marvel altceva nu mai vad. Un simplu search pe net arata ca Preacher e publicat de Vertigo detinut de WB/DC. Daca AMC ii lasa pe producatori sa-si faca treaba serialul asta ar putea deveni noul Walking Dead pentru ei
  • dacă s-ar și prinde AMC România în România, ar fi minunat. Dar nu este inclus pe niciuna dintre principalele două rețele, RCS și Telekom.
  • Buna ziua!..Nu stiu daca intereseaza pe cineva dar seria de benzi desenate dupa care este facut serialul apartine DC Comics(sursa:https://en.wikipedia.org/wiki/Preacher_(comics))

Trimite un comentariu