Skip to main content

Adrian Sârbu şi-a anulat votul. Gândul îi îndeamnă pe români să facă la fel

 
adrian sarbu (4)
adrian sarbu (4)

„Nu mă reprezintă, le-am arătat. Chiar dacă ei sunt mulţi, eu sunt singur. Dar exist!”, a scris Adrian Sârbu pe pagina sa de Facebook. „Am votat cu mine”, a mai scris patronul Mediafax.

Publicitate

Mesajul scurt postat pe Facebook a venit însoţit şi de o fotografie: o palmă în interiorul căreia apare ştampilat „Votat”.

Pe lângă anunţul lui Sârbu (practic o anulare a votului la aceste alegeri), Gandul - publicaţie pe care o deţine - a lansat şi un „Ghid de vot”, un material video, în care oamenii sunt îndemnaţi să procedeze ca Sârbu, să anuleze votul şi dacă vor, să-şi stampileze palma.

Îndemnul Gândul: „Mă prezint. Pun ştampila pe alb, culoarea mea. Ştiu că votul va fi anulat, dar el va exista, ca număr. La numărare, vor vedea că am votat cu mine. Dacă vreau, pun ştampila în centrul palmei, îi fac un selfie şi o postez pe Facebook. Le-am arătat cartonaşul alb, votul meu. Le-am dat o palmă”

Fotografia postată de Adrian Sârbu, după votul de astăzi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vasilica vasilica
    Eu zic să citiți și restul editorialelor de pe Gândul, din ziua votului 5 iunie, care nu au fost deloc în ton cu îndemnul patronului și îndemnau lumea să iasă la vot. Ceea ce până la urmă a făcut și Sârbu, e opțiunea lui pe ce pune ștampila. ***. Nu chiar corect.
  • d d
    Tradatorii Romaniei nu merita votati!
  • Adi Adi
    Puscaria i-a luat mintile!!
  • No mai îl jigniți. Vorba celor de la antenă 1, nu mai vorbeste urât. Ne-a învățat bine. Este simpatik
  • Mandruta Mandruta
    Pai daca nu mai are nici un avantaj de pe urma primarilor...nu se mai simte reprezentat. Ipocrizie fara seaman de la in om care a crezut odata ca poate face presedinti. Uite ca ProTV nu mai e al tau :) ca sa parafrazez sloganul statiei
  • Iuli Iuli
    Asta nu era in inchisoare?

Trimite un comentariu

sus