Skip to main content

Emisiune nouă. Kanal D spune „Ne vedem la tribunal”, din 9 iulie

 
Emisiune nouă. Kanal D spune „Ne vedem la tribunal”, din 9 iulie

Kanal D pregătește un nou reality show pentru această vară, Ne vedem la tribunal. Emisiunea, care va debuta sâmbătă, 9 iulie, de la 21.30, prezintă reconstituiri ale unor cazuri de conflicte ce pot ajunge în instanță. „Spețele prezentate în emisiune pornesc de la povești reale sau posibile, funcționând ca „reconstituiri” tratate cu seriozitatea unui proces”, spun reprezentanții Kanal D. 

Publicitate

Reality show-ul prezintă drumul sinuos al unui proces, cu toate implicațiile sale – financiare, emoționale și temporale, pledând, în același timp, pentru mediere.

Un juriu format din trei avocați și un psiholog va cântări declarațiile celor implicați în proces și va afla de partea cui se află dreptatea.

„Ne vedem la tribunal este o emisiune de divertisment cu o componenta puternica de reality show, ce are la baza o varietate de conflicte decurgand din situatii de viata dintre cele mai diverse - divorturi, dispute in familie, mosteniri, hartuire sexuala, conflicte de munca, etc”, spun reprezentanții Kanal D.

Catalin Vlad, Ramona Mihailescu si Elena Banciu sunt cei trei avocati ce vor cantari faptele celor implicati in proces, iar Anda Pacurar este psihoterapeutul care va face totul pentru aplanarea diferendelor.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Iuli, citste mai bine. Acolo scrie o buna parte din show va fi pe partea reality show , iar povestile sunt adevarate sau pot fi "". Se subintelege ca nu este ca 'ochii din (pen)umbra'' sau alte nebunii. Hai sa nu mai vorbim si sa aruncam cu pietre in ceva ce nu suntem siguri. Va fi o productie cu 'actori' si fapte aproape reale. Reconstituiri !! Asta daca stii semnificatia cuvantului 'reconstituire'. Si cu asta am incheiat
  • stiu formatul. la inceput pare interesant dar pe parcurs devine plictisitor, depinde ce cazuri vor ,,creea´´ scenaristii kanal d .
  • Alt fake-show ca si Ochii din penumbra ?
    Romanii sunt chiar batuti in cap de inghit asemenea emisiuni regizate (prost) ?
  • reality show? Poate fake-show! Nu mai folositi REALITY cu FAKE, mai ales cand este vorba despre Kanal D. La ei Stirile si Teleshopping nu este fake, in rest totul este fake.

Trimite un comentariu