Skip to main content

Emisiune nouă. Kanal D spune „Ne vedem la tribunal”, din 9 iulie

 
Emisiune nouă. Kanal D spune „Ne vedem la tribunal”, din 9 iulie

Kanal D pregăteşte un nou reality show pentru această vară, Ne vedem la tribunal. Emisiunea, care va debuta sâmbătă, 9 iulie, de la 21.30, prezintă reconstituiri ale unor cazuri de conflicte ce pot ajunge în instanţă. „Speţele prezentate în emisiune pornesc de la poveşti reale sau posibile, funcţionând ca „reconstituiri” tratate cu seriozitatea unui proces”, spun reprezentanţii Kanal D.

Publicitate

Reality show-ul prezintă drumul sinuos al unui proces, cu toate implicaţiile sale – financiare, emoţionale şi temporale, pledând, în acelaşi timp, pentru mediere.

Un juriu format din trei avocaţi şi un psiholog va cântări declaraţiile celor implicaţi în proces şi va afla de partea cui se află dreptatea.

„Ne vedem la tribunal este o emisiune de divertisment cu o componenta puternica de reality show, ce are la baza o varietate de conflicte decurgand din situatii de viata dintre cele mai diverse - divorturi, dispute in familie, mosteniri, hartuire sexuala, conflicte de munca, etc”, spun reprezentanţii Kanal D.

Catalin Vlad, Ramona Mihailescu si Elena Banciu sunt cei trei avocati ce vor cantari faptele celor implicati in proces, iar Anda Pacurar este psihoterapeutul care va face totul pentru aplanarea diferendelor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Iuli, citste mai bine. Acolo scrie o buna parte din show va fi pe partea reality show , iar povestile sunt adevarate sau pot fi "". Se subintelege ca nu este ca 'ochii din (pen)umbra'' sau alte nebunii. Hai sa nu mai vorbim si sa aruncam cu pietre in ceva ce nu suntem siguri. Va fi o productie cu 'actori' si fapte aproape reale. Reconstituiri !! Asta daca stii semnificatia cuvantului 'reconstituire'. Si cu asta am incheiat
  • andrei-constantin andrei-constantin
    formatul este luat de la ce i din spania ,la ei se numeste ,,caso cerado,,
  • patrick patrick
    stiu formatul. la inceput pare interesant dar pe parcurs devine plictisitor, depinde ce cazuri vor ,,creea´´ scenaristii kanal d .
  • Iuli Iuli
    TeoShow, Roata norocului si Asta-i Romania = singurele emisiuni care nu sunt fake la Kanal D. +stirile
  • tele tele
    Alt fake-show ca si Ochii din penumbra ?
    Romanii sunt chiar batuti in cap de inghit asemenea emisiuni regizate (prost) ?
  • Iuli Iuli
    reality show? Poate fake-show! Nu mai folositi REALITY cu FAKE, mai ales cand este vorba despre Kanal D. La ei Stirile si Teleshopping nu este fake, in rest totul este fake.

Trimite un comentariu

sus