Skip to main content

Liviu Iolu, anunțat oficial ca purtător de cuvânt al Guvernului. Dorian Filote va coordona comunicarea

 
Liviu Iolu, anunțat oficial ca purtător de cuvânt al Guvernului. Dorian Filote va coordona comunicarea
Dacian Cioloș și Liviu Iolu (foto dreapta)

Premierul Dacian Cioloș a anunțat oficial schimbările din departamentul de comunicare al Guvernului. Astfel, Dan Suciu, cel care a coordonat până acum comunicarea instituției a fost eliberat din funcție. 

În locul său, va veni Dorian Filote, ca secretar de stat, având atribuții de coordonator al departamentului de comunicare. Jurnalistul Liviu Iolu va fi purtătorul de cuvânt al instituției.

Publicitate

Dorian Filote a fost în trecut consilierul lui Dacian Cioloș pe vremea când premierul era comisar european pe agricultură la Bruxelles. 

„Postul de secretar de stat pe care îl ocupa Dan Suciu a fost preluat de domnul Dorian Filote până la sfârșitul acestui mandat. Din cadrul echipei de comunicare pe care o avem la Guvern, rolul de purtător de cuvânt a fost preluat de domnul Liviu Iolu. 

Vom avea pe domnul Dorian Filote, care va coordona întreaga comunicare, și pe domnul Liviu Iolu care va asigura responsabilitatea de purtător de cuvânt, începând de astăzi. 

Vreau să-i mulțumesc lui Dan Suciu pentru modul profesionist în care și-a desfășurat activitatea”, a declarat Dacian Cioloș. 

Citește și:

Atribuțiile lui Dan Suciu în Guvern, preluate de Dorian Filote și Liviu Iolu. Cum vor fi împărțite

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu