Skip to main content

NUMIRE. Unul din cei mai vechi oameni din grupul Mediafax, la conducerea editorială a agenției

 
NUMIRE. Unul din cei mai vechi oameni din grupul Mediafax, la conducerea editorială a agenției

Numire la vârful agenției Mediafax. Dorin Oancea, redactor-șef Business Magazin și unul dintre cei mai vechi angajați ai grupului fondat de Adrian Sârbu, a fost numit ieri la conducerea editorială a agenției de presă Mediafax, ca director editorial.

Dorin Oancea va asigura coordonarea editorială a agenției de știri Mediafax și a produselor editate de aceasta, alături de Indira Crasnea, redactor-șef.

Publicitate

Oancea, până la numire redactor-șef al publicației economice Business Magazin, are o experiență de peste 20 de ani în grupul Mediafax.

Carte de vizită Dorin Oancea:

  • A venit la agenția de știri Mediafax în aprilie 1995, la departamentul economic. Anterior a lucrat la Tineretul liber.
  • A lucrat la Mediafax până în anul 2001, când a trecut la cotidianul Ziarul Financiar, parte a aceluiași grup media.
  • Din octombrie 2004, a intrat în redacția publicației economice Business Magazin, pe care a coordonat-o din poziția de redactor-șef din 2010.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • D-l Oancea , un om cu mintea deschisa, felicitari si mult succes in noua pozitie.
    Editorialele din Business Magazin ne lipsesc foarte mult. Economia cu politica si cu ARTA fac o casa foarte buna si sper sa va gasiti un pic de timp si un mic spatiu pe unde sa le mai strucurati marelui public.
  • Dorin este unul dintre cei mai buni și corecți ziariști din presa românească. comparațiile de nume asemănătoare sunt de-a dreptul stupide

Trimite un comentariu