Skip to main content

(P) Radio Guerrilla și Pegas, primele povești din proiectul Banca Transilivania – Bucureștiul întreprinzător

 
(P) Radio Guerrilla și Pegas, primele povești din proiectul Banca Transilivania – Bucureștiul întreprinzător

(P) Banca Transilvania lansează Bucureștiul Întreprinzător, un proiect prin care sunt prezentate poveștile oamenilor şi ideilor care au transformat capitala în cel mai întreprinzător oraș din România.

Publicitate

Programul începe cu prezentarea, pe platforma online www.bucurestiulintreprinzator.ro, a două afaceri 100% românești, Pegas și Radio Guerrilla.

”Bucureștiul Întreprinzător este despre spirit antreprenorial, curaj şi plusvaloare. A fost lansat pentru a inspira şi pentru a face cunoscuți oamenii şi povestea din spatele unor idei noi, devenite parte din viața noastră” - afirmă Ömer Tetik, directorul general al Băncii Transilvania.

Componenta-cheie a proiectului este recomandarea: antreprenorii prezentați pe site nominalizează alte idei îndrăznețe și oameni curajoși.

Andrei Botescu, fondator şi administrator Pegas și Matei Oprina, realizator programe şi playlist manager la Radio Guerrilla au recomandat alte două proiecte care urmează să fie prezentate pe platforma online.

În fiecare lună, Bucureştiul Întreprinzător prezintă câte două proiecte de impact pentru București.

Despre Banca Transilvania:

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari trei bănci din România, în funcţie de active.

Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM şi Retail. BT are peste 7.300 de angajaţi, peste 550 de sedii şi 2,2 milioane de clienţi.

Strategia băncii este susţinută de acţionari internaţionali, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi IFC – Banca Mondială.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu