Skip to main content

VIDEO. Deputatul Eugen Nicolicea, dat afară din studioul Digi24, după ce l-a jignit pe Moise Guran

 
VIDEO. Deputatul Eugen Nicolicea, dat afară din studioul Digi24, după ce l-a jignit pe Moise Guran

Cosmin Prelipceanu, realizatorul emisiunii Jurnalul de seară, a fost nevoit să întrerupă o dezbatere la care participau mai mulți politicieni, printre care și deputatul PSD Eugen Nicolicea. Acesta din urmă a fost dat afară din studio după o discuție în contradictoriu cu Moise Guran, în care deputatul a avut un discurs suburban. 

Incidentul s-a produs după ora 21.00 când Moise Guran a intrat în direct pentru a comenta principalele evenimente ale zilei. 

Publicitate

Discuția în contradictoriu a pornit de la deciziei CCR pe subiectul abuzului în serviciu, care ar trebui să se dea miercuri. 

Eugen Nicolicea: 

„Ca candidat e o cacofonie și văd că candidezi cu gura plină”, a fost o primă reacție pentru Moise Guran, care spusese despre Nicolicea „că a candidat la Severin”. 

„Eu nu am văzut în viața mea un reporter sau ce zici tu că ești să vorbească prostii cu atâta siguranță. Ia spune-mi mie ce am făcu eu, cu subiect și predicat, că ai spus numai prostii... Râzi ca fraierul”

„Vorbești prostii cu gura plină”, și-a continuat atacul Eugen Nicolicea.

Moise Guran: „Nivelul discuției este mult prea jos”

Nicolicea: „Ascultă aicea, obrăznicături ca tine ajung mereu pe post. Și faptul că vorbești cu gura mare nu înseamnă neapărat că ai și dreptate.”

La un moment dat, pe lângă Prelipceanu, inclusiv un alt invitat a încercat să-l liniștească pe Eugen Nicolicea. 

„Nici eu nu am venit aici să găsesc un sicofant ca el. Habar n-are de nimic”, a mai adăugat Nicolicea. 

Prelipceanu: „Eu v-am tratat cu tot respectul pe care îl meritați. (...) Domnule Nicolicea, din acest moment nu mai aveți ce căuta în acest studio”. 

„Bine, eu am să sesizez CNA-ul”, a răspun acesta în timp ce părăsea studioul.

„Nu vă permit să veniți la noi în studio și să ne jigniți. Nu permit acest vocabular, domnule Nicolicea”, i-a mai spus Prelipceanu.

„Domnule Nicolicea, telespectatorii noștri sunte mai inteligenți decât cei cu care sunteți obișnuit dumneavoastră”

Momentul, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • E bine ca mai exista televiziuni si oameni din presa si televiziune care au coloana vertebrala. Bravo, chiar daca nu binele si corectitudinea triumfa in Romania ...
 • *** este un *** basist. Merita fiecare vorba de duh spusa de Nicolicea sau cum il cheama. Oricine il pune la punct pe acest *** este binevenit in media.
 • L-am urmarit pe acest individ stie tot. Concluzie : Mandru si trufas .
  PRVERBE Capitolul 16 versetul 18
  Mandria merge inaintea pieirii, si trufia merge inaintea caderii .
  "vers. 23 Cine are o inima inteleapta , isi arata intelepciunea cand vorbestre .
 • Moise e prea domn pentru dialog cu *** penale. Atenție domnule Guran daca pomenești numele unui prost riști să te trezești cu prostul în discuție.
 • Asta nu e Nicolicea avocatul gratierii coruptilor din penitenciare?
  O avea prieteni cu pb penale de are boala mare pe DNA.
  ***://***.***.***
  ***://***.***.***/***
 • In general se stie ca postacii pe bani sunt toti de o anume culoare - deci "sus cu M. Guran". La aroganta lui, la suficienta de "atoate-stiutor" nimeni nu are de zis nimic. ne dam de adepti ai capitalismului si economiei de piata: uite ca piata si rating-ul il gonesc pe Guran de la o televiziune la alta. Intrebarea e insa: de ce un astfel de pagubos obraznic e in continuare angajat, fie si pe timp limitat la cate o televiziune?
 • Gasca a fost deranjata de adevar. Fostii, actionand ca fiind acoperiti, au trimis un "descoperit" sa-i reprezinte. A incercat cineva sa numere stelutele din psd si unpr? Le tremura cacofoniile in pantaloni.
 • @joker Degeaba te chinui sa pari elevat in exprimare. Faptul ca jignesti pe cineva, care nu are aceas parere ca tine, te face sa pari un frustrat trist. Degeaba ai inceput fraza cu DVS daca ai terminat-o cu ^prostia celor ca tine^. TU vei supravietui dar cred ca, DEGEABA.......
 • @Plejean - dvs sunteti tristetea acestei natii. Din nefericire, inca sunteti mult prea multi, iar speranta mea ca nu voi fi prea batran cand tara asta va fi mai desteapta.. pare tot mai putin sustinuta. Mi se face rau de prostia celor ca tine. Eu voi supravietui, dar tu sper sa-ti traiesti viata pe care o meriti in noua epoca pluricolorata spre stanga.

Trimite un comentariu