Skip to main content

Antena 3 acuză RCS că-i bruiază emisia: "în loc de sunet se auzea muzică"

 
Antena 3 acuză RCS că-i bruiază emisia: "în loc de sunet se auzea muzică"

Antena 3 acuză RCS că ar fi bruiat emisia postului. Postul a difuzat astăzi mai multe știri pe acest subiect. Jurnaliștii postului spun că, în timpul anumitor emisiuni de joi seara, în loc de sunet s-a auzit muzică. Problemele ar fi apărut în timpul unor emisiuni precum Subiectiv și Sinteza zilei. 

„Emisia Antena 3 fost bruiată din nou în mai multe zone din țară în rețeaua RCS RDS. Mai mulți telespectatori ne-au semnalat că pe parcursul mai multor emisiuni postul nostru a avut imagine, dar nu și sunet, în schimb, preț de câteva minute, pe fundal s-a auzit muzică, la fel cum s-a întâmplat și în această dimineață pentru că am primit deja mai multe sesizări”, au anunțat cei de la Antena 3 la știrile dimineții. 

Subiectul a fost tratat și în emisiunea lui Mircea Badea. „RCS&RDS face ce vrea în țara asta, în mod evident”, a spus Badea. 

Publicitate

Paginademedia.ro a solicitat un punct de vedere RCS&RDS, însă până la acest moment nu a primit un răspuns oficial.  

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Antena 3 face uplinkul pe satelitul Eutelsat 16grade Est, iar pe canalul Antena3 se transmite pe lângă pista originală și Radio Romantic (deci ei cu mâna lor și-au făcut-o). Verificați pe http://ro.kingofsat.net/pos-16.0E.php frecvența 11131 pistă audio 3223. Toți cei cu antenă satelit pot confirma...
  • Pai na ce se delireaza la antena 3, nici undele nu mai pot transmite asa ceva, ce sa zic mai bine muzica decat ce se vorbeste in general acolo...
  • ptr.Vlad te deranjeaza ca la Antena 3 se spune adevarul despre mafia politica ? du-te la Basescu sa-ti dea cele 600 de vagoane si 1500 locomotive disparute ,flota si tot ce-a furat. Antena 3 si toate celelalte posturi tv din Trustul Intact sunt cele mai bune din lume . Mihai Gadea sa nu ne lasi niciodata
  • Nu a fost nicio bruiere, s-a adăugat aseară o pistă secundară audio cu sunetul de la Romantic FM (apropo, pe satelit, Antena 3 chiar are o astfel de pistă audio) şi este foarte posibil ca unele televizoare să fi interpretat această pistă secundară ca fiind principală. Nu ştiu dacă chiar a fost sabotaj, cât mai degrabă nepricepere din partea personalului tehnic al RCS & RDS. Acum a dispărut acea pistă audio.
  • acelasi lucru s-a intamplat si cu Eurosport, marti, la ora 15. Pentru vreo ora, nu a fost sunet la Turul Frantei. Oare sa fi avut legatura cu faptul ca la aceeasi ora juca Simona Halep si meciul era la Digisport?
  • S-a intamplat si dupa ce a inceput emisia de la Romexpo, dar fiindca se auzea Romantic Fm s-a presupus ca la ei e problema.
  • Bravo Erdeesh! Scoateti *** din grila. Inlocuiti *** cu Frantuzescul M6 sau nemtescul SAT.1. TVR, CNA, SRR si invatamantul ar trebui depolitizate.
    Trustul Intact ar trebui desfiintat incat sa dispara sintagma „Jos Basescu" si sa fie desfiintate Capatos, Gherghe si Antena 3, la fel si Kanal D.

Trimite un comentariu