Skip to main content

Eli Roman a preluat tronsonul Emmei Zeicescu, la Realitatea TV

 
Eli Roman a preluat tronsonul Emmei Zeicescu, la Realitatea TV

Tronsonul 11.00 - 14.00, de la Realitatea TV, acoperit până acum de Emma Zeicescu, a fost preluat de jurnalista Eli Roman. „Realitatea TV s-a despărţit de Emma Zeicescu şi locul acesteia pe tronsonul orar 11.00-14.00 a fost luat de Eli Roman, a anunţat directorul executiv al postului Edward Pastia”, scrie Realitatea.net.

Publicitate

Eli Roman, care a fost până recent în concediu de maternitate, a revenit la Realitatea şi avea emisiune în weekend.

Reamintim că Emma Zeicescu şi-a anunţat în această dimineaţă demisia de la Realitatea TV, post la care a lucrat în ultimii 10 ani (cu o scurtă pauză la Digi24). „Bună dimineaţa, sunt Emma Zeicescu” şi îmi dau demisia, a anunţat aceasta pe site-ul pe care îl deţine.

Contactată de Paginademedia.ro, ea a declarat: „În perioada următoare, mă voi ocupa de business-ul meu personal, adică site-urile emmazeicescu.ro şi showbizreport.ro. Pentru toamnă, iau în calcul revenirea în televiziune. Cine ştie în ce grilă mă voi regăsi din septembrie. Pe lângă partea de online, mă voi concentra şi pe cea de-a doua pasiune a mea - moderarea de evenimente."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    A disparut Zeiceasca, a aparut paparuda asta de moldoveanca cu fatza de cal, voce *** si obraznicie cat cuprinde...
  • cdr cdr
    Fac ei acuma o smekerie, asa sa moara Antena3 de ciuda ca si-au schimbat grila degeaba:
    7-11 - Dimineata de stiri cu Dorin Chiotea
    11-14 - cica ,,Stiri" cu Andra Miron
    14-17 - ,,Tu cu mine facem NIUZRUM" cu Denise Rifai
    17-20 - ,,aaa...Deschide lumea, aaa....inchide televizorul" cuuu....aaa.... Lavinia Sandru
    20-26 - Jocuri de putere cu Rares Bogdan (emisiune nationalista - Noua Dreapta)
    in weekend, editii speciale Jocuri de putere si emisiunui de cultura cu staif cu Octavian Hoandra.
    cu o noua grafica, mai kitch-oasa decat cea prezenta si cu un veritabil format 4:3, REALITATEA VA INVITA SA DESCOPERITI NOUA GRILA A ANULUI 2016.
  • Basica Basica
    Biznis pe blog. Adevarul este ca are si vocabular impecabil. Alea 30 de cuvinte, domle, dar le stapaneste bine. Uite, pe mine m-a marcat o treaba scrisa de doamna Emma. Cica "sa nu lasa visele sa se sparga". Chestia asta m-a destabilizat emotional si o spune un om care a tot spart vise pe caldaramul vietii. Sa ne traiesti, doamna Zeicescu. Sa nu uiti sa revii la toamna, nu ne perpeli prea mult, dorul deja ne sfredeleste. Succes si cu vanghelioanele si, hai, sa ne vedem cu bine pe grila. Un admirator loial.

Trimite un comentariu

sus