Skip to main content

Melania Medeleanu pleacă de la Prima TV

 
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Melania Medeleanu, prezentatoare cu o experienţă de 22 de ani în faţa camerelor de luat vederei, a decis să plece de la Prima TV pentru a se dedica proiectului umanitar MagiCAMP.

Publicitate

În ultima perioadă, Melania Medeleanu prezenta jurnalul Focus din inima României, difuzat de Prima TV de luni până joi de la ora 23.15. Ultima ediţie a acestui program a fost aseară, când prezentatoarea şi-a luat bun rămas de la telespectatori.

"Televiziunea rămâne o parte importantă din mine. Mi-e greu să cred că n-o să ne mai întâlnim niciodată. Anul acesta o altă parte importantă din mine e însă MagiCAMP. Vor fi 180 de copii şi peste 200 de voluntari. Şi simt că locul meu acum e aici. Asta nu exclude alte proiecte profesionale cărora mă voi dedica în măsura timpului care îmi rămâne", a declarat Melania Medeleanu pentru Paginademedia.ro.

Anul acesta MagiCAMP, o tabără dedicată copiilor bolnavi de cancer, va dura nouă săptămâni, timp pe care Melania Medeleanu îl va petrece acolo, alături de cei mici şi de voluntari.

Vedeta Prima TV a anunţat pe pagina sa de Facebook că renunţă la televiziune:

”Uneori pur si simplu ma arunc in gol. N-am asigurare, nu stiu cat fac pana jos si daca ajung intreaga dar stiu sigur ca intreaga n-as fi daca nu mi-as asculta inima.

Si inima mea zice azi ca MagiCAMP are nevoie de mine. (sau poate eu de MagiCAMP). Si mai spune ca provocarile profesionale care ma asteapta in perioada imediat urmatoare sunt, pe cat de dificile, pe atat de necesare ca sa cresc. (...)

Mi-am petrecut 22 de ani in fata camerelor de luat vederi. De acolo v-am povestit si bune si rele. V-am salutat la sosire si mi-am dorit de fiecare data sa fiu o gazda buna, asa incat sa ramaneti cu mine pana la sfarsit. N-o sa va mai urez "O seara fara cusur!" dar va asigur ca gandurile mele bune se vor indrepta adesea spre voi si ca de fiecare data va fi cu dor si cu recunostinta.

Ma despart azi si de o echipa care mi-a dat foarte mult si careia ii raman datoare. Am gasit la Prima TV oameni calzi si intelegatori. Le multumesc pentru tot ce mi-au daruit, chiar si atunci cand n-as spune ca meritam", a spus Melania Medeleanu, pe pagina sa de Facebook.

Pentru o vreme o sa fiu hai hui - o sa rad si o sa plang cu copiii mei din MagiCAMP, o sa lupt pentru cauze in care cred, o sa ma bucur sa fiu parte din ce-i face pe oameni mai buni - fie ca e vorba despre cursuri sau proiecte sociale si o sa las Universul sa se joace cu viata mea cum stie mai bine.

O sa-mi fie dor? Deja ma sfredeleste. O sa va fie dor? Voi fi mereu la un click distanta - fie aici, fie pe www.melania-medeleanu.ro

Ramaneti sanatosi!

A! Si mergeti la vot in toamna!:)”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Margo Margo
    Nu inteleg rostul postarii stirilor de acum cativa ani imediat sub articole recente. Si de ce la unele articole se poate comenta, iar la altele nu?

    Voiam sa ii urez SUCCESURI elenei basescu, inteleg ca o sa ne distram cu stiri scrise de ea la alfel news. :))))) Dar la articolul nu eba nu se poate comenta.
  • kika kika
    @MariusONC, tocmai am consultat audientele pe pagina de media si se pare ca Prima TV este pe locul 8. Nu te asteptai sa fie in top 10, nu? :)
  • MariusONC MariusONC
    @David: Nu sunt hater, am spus ceva evident. Prima TV NU există din punct de vedere al audienței.
  • Borca Paul Ioan Borca Paul Ioan
    Eu cred ca din toamna va merge la digi24 , altundeva nu vad unde o sa meargă ,deoarece realitatea e în faliment, b1 e stăpânită de moguli ,iar de romaniatv şi antena3 nici nu mai vorbim ... Melania Medeleanu ar fi buna pentru a prezenta la digi24 România furată sau jurnalul de seara împreună cu Cosmin Prelipceanu,dar pana atunci sa așteptăm ... numai bine sa va fie!
  • geo geo
    Poate ar fi interesant de aflat care este onorariul vedetelor care se implică în cauze umanitare... de mii de euro pe lună ?
  • Da Da
    Asa a zis si cand a plecat de la Reaitatea Tv.
    Vedetele nu pot trai in anonimat
  • david david
    Se putea sa nu apara un hater pe aici?!
  • MariusONC MariusONC
    I s-a luat și ei să tot stea în anonimat prezentând știrile la Prima TV. O s-o vedem din toamna la nu știu ce post TV, după ce se termină proiectul....umanitar ;)

Trimite un comentariu

sus