Skip to main content

Serial nou la Acasă TV. Trandafirul negru rămâne cu o sigură difuzare

 
Serial nou la Acasă TV. Trandafirul negru rămâne cu o sigură difuzare

Serial nou în grila postului Acasă TV. Postul a programat, din 25 iulie, telenovela mexicană Intrigi în Paradis. 

Publicitate

REZUMAT Intrigi în paradis.

Proprietarul plantației de cafea El Paraiso, Mauro Montesinos (José Elías Moreno), se îndrăgostește de Florencia Martinez, dar iubirea lor este imposibilă deoarece bărbatul descoperă că o veche prietenă, Lucrecia (Diana Bracho), este însărcinată cu copilul său.

Mauro se căsătorește cu Lucrecia fără să o iubească și împreună au patru copii. De cealaltă parte, Florencia se mărită cu David (Abraham Ramos), administratorul plantației El Paraiso, și au împreună o fiică.

Într-un vârtej de neînțelegeri și accidente, Florencia și David mor, iar fiica lor, Amaya, rămâne neajutorată. Treizeci de ani mai târziu, Maximiliano Montesino (Cristian de la Fuente), fiul lui Mauro, se îndrăgostește de frumoasa Amaya (Karyme Lozano), cu toate că aceasta este căsătorită și are un copil. Cesar (Flavio Medina), băiatul cel mare al lui Mauro, descoperă că Amaya este fiica femeii pe care tatăl său a iubit-o în tinerețe și încearcă să o seducă, începând o adevărată luptă cu propriul său frate.

Amaya află trecutul părinților ei, dar și faptul că Lucrecia ar putea fi implicată în moartea acestora și gândește un plan amplu de răzbunare. Amaya și Maximiliano trebuie să înfrunte foarte multe greutăți pentru a descoperi dacă dragostea lor este mai presus de resentimente, răzbunare și ura care le-a marcat destinul.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu