Skip to main content

Cofondatoarea Huffington Post părăsește grupul care îi poartă numele

 
Cofondatoarea Huffington Post părăsește grupul care îi poartă numele

Arianna Huffington, unul dintre co-fondatoarii publicației Huffington Post, va părăsi în următoarele săptămâni grupul de presă, pentru a se dedica unei noi afaceri, anunță Wall Street Journal.

Publicitate

Arianna Huffingtom, în vârstă de 66 de ani, și-a anunțat plecarea de la publicația pe care o conducea din poziția de redactor-șef, pe pagina sa de Twitter, în urmă cu o oră: „Am crezut că HuffPost va fi ultima mea provocare. Dar am decis să mă retrag din funcția de redactor-șef pentru a-mi lansa propria afacere, Thrive Global”. 

Ulterior, ea a venit cu alte două postări în care anunța lansarea noului business, Thrive Global, ce se axează pe zona de sănătate și wellness. 

Huffington semnase în luna iunie a anului trecut un contract prin care ar fi trebuit să conducă publicația online, din pozițiile de președinte și redactor-șef, până în 2019. 

Cu toate acestea, după ce a pus bazele companiei sale, ea a realizat că nu poate să se ocupe și de Huffington Post, anunță Wall Street Journal. 

„Chiar am crezut că mă pot ocupa de ambele afaceri, însă pe măsură ce am început lansarea noului business am realizat că era nevoie de toată atenția mea”, a spus ea într-un interviu. 

Arianna Huffington a vândut, în 2011 publicația online pe care a lansat-o în urmă cu 11 ani și care îi poartă numele, pentru suma de 315 milioane de dolari, către AOL. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu