Skip to main content

OLX a lansat site-ul de anunţuri imobiliare Storia.ro

 
OLX a lansat site-ul de anunţuri imobiliare Storia.ro

Un nou site-uri de imobiliare pe piaţă. OLX România a lansat Storia.ro, un site dedicat exclusiv sectorului imobiliar. Platforma vine în completarea categoriei de imobiliare deja existente pe OLX.ro şi a platformei AtlaStock, prin care proprietarii sau administratorii de agentie îşi pot gestiona echipa şi proprietăţile, potrivit reprezentanţilor OLX.

Publicitate

Platforma Storia.ro, care este momentan în varianta Beta, este dedicată tuturor categoriilor de clienţi din sfera imobiliară, atât clienţilor privaţi, cât şi profesioniştilor din domeniu.

"Pe Storia.ro se găsesc anunţuri variate precum vânzarea şi închirierea de apartamente, case, terenuri, spaţii comerciale şi de birouri, depozite şi hale, dar şi o secţiune dedicată ansamblurilor rezidenţiale", potrivit oficialilor OLX România.

Lansarea noii platforme vine în contextul în care piaţa imobiliară este în cel mai bun moment de după criza financiară care a lovit direct acest sector, a declarat Gabriel Voicu, director divizie New Homes în cadrul companiei de consultanţă imobiliară Coldwell Banker România.

Recent şi Antena Group a lansat HomeZZ.ro, o platformă online dedicată exclusiv anunţurilor imobiliare, despre care Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • daniela roibu daniela roibu
    buna seara domnule Daniela Puisor.Pe data de 8 martie 2018, la ora 20:21 de minute,am primit in mesaj de la dumneavostra,de la redactie online.mi-ati trimis o ofrta pentru Un bilet de calatorie cu mama mea in Roma.Nustiu ce s-a intimplat dar am vazut prea tirziu oferta pentru calatoria in weekend cu mama mea.am pierdut ocazia pentru ca m-am uitat pe emailul meu prea tirziu.vreau sa stiu mai este oferta valabila?vreau sa merg miine urgent la Roma. .Anuntati-ma dis de dimineata ca sa stiu cind sa plec.imediat ce ma anuntati imi iau in singur bagaj si plec repede la aeroport.de la care aeroport se pleaca? din ce localitate? imi pare tare rau pentru am piedut ocazia.nu ma simteam prea bine si m-am intins in pat si am adormit.imi cer scuze.cu stima si deosebita consideratie pentru dumneavoasta.atasez numarul de telefon:*** si adresa de email:[email protected]

Trimite un comentariu

sus