Skip to main content

DECIZII TVR. Taxa TV va fi colectată și de RCS

 
DECIZII TVR. Taxa TV va fi colectată și de RCS

Consiliul de Administrație al TVR a decis, ieri, ca taxa TV să fie colectată și de către RCS.

Publicitate

Conducerea TVR “a aprobat încheierea unui contract de mandat cu RDS&RCS pentru colectarea taxei tv, demers care vizează creşterea veniturilor SRTv”.

RCS va colecta taxa TV de la clienții de energie pe care compania îi are, la fel ca furnizorii cu care Televiziunea Publică are contract. Taxa se colectează, în prezent, de companiile Electrica, Enel Energie Muntenia, Enel Energie, CEZ și E.ON.

RCS este, în prezent, și furnizorul de energie electrică al Televiziunii Publice. Compania a câștigat un contract în valoare de 600.000 de euro pe o perioadă de un an, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Clienți RCS:

În primele șase luni ale anului, conform www.e-licitatie.ro, RCS&RDS, al cărui domeniu principal de activitate este furnizarea de servicii de telecomunicații prin rețele de cablu, a câștigat peste 30 de contracte de furnizare de energie electrică, printre clienți numărându-se Arhivele Naționale, Ministerul Apărării Naționale (UM 02489 Galați), Romsilva (Direcția Silvică Argeș), Inspectoratul de Poliție Sălaj, Apă Canal 2000 Pitești sau autoritatea de reglementare în comunicații (ANCOM).

De asemenea, operatorul telecom a câștigat anul trecut peste 30 de contracte de furnizare de energie electrică, în portofoliul RCS&RDS intrând Banca Națională a României, RA-APPS, Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza, orașele Dolhasca, Jimbolia sau Sfântu Gheorghe.

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu