Skip to main content

DECIZII TVR. Taxa TV va fi colectată şi de RCS

 
DECIZII TVR. Taxa TV va fi colectată şi de RCS

Consiliul de Administraţie al TVR a decis, ieri, ca taxa TV să fie colectată şi de către RCS.

Publicitate

Conducerea TVR “a aprobat încheierea unui contract de mandat cu RDS&RCS pentru colectarea taxei tv, demers care vizează creşterea veniturilor SRTv”.

RCS va colecta taxa TV de la clienţii de energie pe care compania îi are, la fel ca furnizorii cu care Televiziunea Publică are contract. Taxa se colectează, în prezent, de companiile Electrica, Enel Energie Muntenia, Enel Energie, CEZ şi E.ON.

RCS este, în prezent, şi furnizorul de energie electrică al Televiziunii Publice. Compania a câştigat un contract în valoare de 600.000 de euro pe o perioadă de un an, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Clienţi RCS:

În primele şase luni ale anului, conform www.e-licitatie.ro, RCS&RDS, al cărui domeniu principal de activitate este furnizarea de servicii de telecomunicaţii prin reţele de cablu, a câştigat peste 30 de contracte de furnizare de energie electrică, printre clienţi numărându-se Arhivele Naţionale, Ministerul Apărării Naţionale (UM 02489 Galaţi), Romsilva (Direcţia Silvică Argeş), Inspectoratul de Poliţie Sălaj, Apă Canal 2000 Piteşti sau autoritatea de reglementare în comunicaţii (ANCOM).

De asemenea, operatorul telecom a câştigat anul trecut peste 30 de contracte de furnizare de energie electrică, în portofoliul RCS&RDS intrând Banca Naţională a României, RA-APPS, Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza, oraşele Dolhasca, Jimbolia sau Sfântu Gheorghe.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus