Skip to main content

EXCLUSIV. Șeful PR-ului din Pro TV pleacă din companie

 
EXCLUSIV. Șeful PR-ului din Pro TV pleacă din companie

Plecare din Pro TV. Alina Bratu, coordonatorul de PR al Pro TV părăsește grupul media după doi ani și jumătate.

Publicitate

Contactată de Paginademedia.ro, Alina Bratu a confirmat plecarea din poziția de Communication Manager și a precizat că "a decis să se dezvolte într-o nouă direcție profesională", fără a oferi mai multe detalii.

Alina Bratu a venit pe poziția de coordonator al departamentului de PR din Pro TV în primăvara lui 2014, după ce anterior fusese Corporate Affairs Manager și Senior Brand Manager Carlsberg și Holsten la URBB - Tuborg.

Alina Bratu venea în Pro TV după ce, cu aproximativ o lună înainte, întregul departament de PR fusese restructurat.

Până în februarie 2014, comunicarea Pro TV a fost condusă de Maria Apostol, din poziția de Marketing&Corporate Affairs Director. Ea pleca după 13 ani de Pro TV.

La câteva luni de la plecarea Mariei Apostol, tot departamentul de PR pe care l-a coordonat la Pro TV a fost desființat și concediat într-o singură zi. În luna mai, toate cele 10 persoane care asigurau partea de PR au fost anunțate într-o zi că se încetează colaborarea, fără a li se da vreo explicație. La vremea respectivă, angajații au chemat poliția, întrucât s-a pus problema ca evacuarea lor să se facă de către bodyguarzi. 

Povestea, pe Paginademedia.ro, aici.

Alina Bratu, carte de vizită, potrivit profilului LinkedIn:

Mai 2012-Mai 2014: Corporate Affairs Manager & Senior Brand Manager Carlsberg & Holsten at URBB - Tuborg & Carlsberg Romania
Din atribuții:

– responsabil de marketingul brandurilor internaționale și superpremium precum Carlsberg, Guinness, Holsten, de la cercetare și dezvoltare la publicitate și vânzări.
– Responsabil pentru strategia de comunicare, atât corporate, cât și pentru brandurile din portofoliu
– Reprezintă compania în relația cu autoritățile, stabilește și menține relațiile cu clienții, oficialii guvernului și instituțiile media

Noiembrie 2008: Corporate Affairs Manager
URBB - Tuborg & Carlsberg Romania

Iunie 2004-noiembrie 2008: PR Manager
URBB - Tuborg & Carlsberg Romania
Atribuții:

PR pentru brandurile internaționale din portofoliu: Tuborg, Carlsberg, Skol, Holsten, Guinness, Kilkenny, Grimbergen (pe bere), Granini (soft drinks) și Bilbor (apă minerală)

Septembrie 2001-iunie 2004: Assistant Vice-President Sales & Marketing
URBB - Tuborg & Carlsberg Romania

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu