Skip to main content

FOTO. Locurile unde a filmat Discovery istoria Harley-Davisdon în România: Uzinele Filaret, velodromul Dinamo și au reconstituit un orășel american

 

Velodromul Dinamo, Moara Vlăsiei, Uzinele Filaret, Palatul Bragadiru, Odeonul sau Facultatea de Medicină sunt câteva dintre locurile în care a fost filmată miniseria Harley and The Davidsons, una dintre cele mai scumpe producții Discovery. Aproape toată seria, care spune povestea faimoasei mărci Harleley-Davidson a fost filmată în România primăvara acestui an cu studiourile Castel Film.   

Publicitate

Partea de oraș, prezentată în film, a fost construită pe platourile Castel Films. Este o replică a unui orășel din statul Wisconsin. 

Cristian Bostănescu, producătorul Castel Film, despre locurile în care s-a filmate seria: 
 
„Partea de curse s-a filmat în trei locații majore. Una a fost în Balta Doamnei, unde am organizat două sau trei curse diferite. Am filmat acolo peste o lună. Mihai Bravu a fost cealaltă mare locație, cu aceea am și închis programul. Și a treia a fost la Dinamo, unde a fost cursa cea mai impresionantă. 
 
Ca decoruri și ca interioare au fost studiourile, fabrica Filaret, unde am filmat aproape tot episodul doi, acolo practic am construit fabrica Harley- Davidosn și pe lângă acestea, au mai fost mici locații: Palatul Bragadiru, Teatrul Odeon, Facultatea de Medicină, Palatul Snagov.” 

Producția a debutat deja în România, cu primul episod, pe 11 septembrie, iar următoarele două episoade sunt programate pentru următoarele două duminic, 18 septembrie și 25 septembrie.

Harley and The Davidsons, o serie de ficțiune inspirată din viața celor doi fondatori ai faimoasei mărci de motociclete Harley - Davidson, va debuta în septembrie la postul Discovery.

Serialul îi are în rolurile principale pe Michiel Huisman (actor in „Urzeala tronurilor”), Robert Aramayo (actor in sezonul sase din „Urzeala tronurilor”) și Bug Hall (a avut roluri in seriale precum „CSI” sau „Minti criminale”). 

GALERIE FOTO. Unde s-a filmat Harley & The Davidsons: 

 

 

Paginademedia.ro a mers pe platourile de filmare ale seriei Harley and The Davidsons. Video, în continuare:

 

 

 

 

 Locurile în care s-a filmat seria. Imagini: Discovery

 

 

 

 

 

REZUMATE

Episodul 1:

Bill Harley și frații Walter și Arthur Davidson pun bazele unei companii care construiește motociclete, într-o baracă din spatele casei familiei Davidson. Ajutați de geniul ingineresc al lui Bill, cei trei fac o motocicletă care e mai rapidă și mai rezistentă decât orice alt motor produs de companiile concurente.

Arthur începe să promoveze acest produs al lor în Milwaukee, iar Walter face cunoscută afacerea aflată abia la început, riscându-și viața în cursele de motociclete. Tot Walter consolidează ulterior reputația mărcii Harley-Davidson, învingând în competiții motocicletele produse de Indian Motorcycles, o companie puternică și cu resurse mult mai bogate. Pe măsură ce rivalitatea dintre cele două mărci crește, cursele devin tot mai periculoase, cu consecințe mortale.

Episodul 2:

Walter și Bill îl conving pe Arthur că Harley-Davidson trebuie să reintre în comunitatea curselor de motociclete, dacă vor ca afacerea lor să supraviețuiască.

Ei creează o echipă de curse a companiei, poreclită "The Wrecking Crew" (Echipajul distrugător), și își înving cel mai mare rival, compania Indian Motorcycles, în curse ce au loc pe circuite din întreaga țară. Cum însă atenția lor se concentrează pe ascensiunea spre pozițiile de top din competiții, fondatorii Harley-Davidson rămân vulnerabili în fața unui pericol devastator și neprevăzut, care amenință însăși supraviețuirea companiei.

Episodul 3:

Marea Criză face ravagii în America, dând o grea lovitură industriei de motociclete. Harley-Davidson este la un pas de faliment. Presați de nevoia de a reduce cheltuielile și obligați să facă diverse compromisuri, Walter, Arthur și Bill aleg în schimb să riște totul pentru cel mai ambițios și mai costisitor proiect al lor de până acum: o motocicletă de înaltă performanță, care nu numai că le va asigura viitorul, ci în plus va consacra compania lor drept cel mai mare constructor de motociclete din America.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu