Skip to main content

Cuplu la București FM: Nu avem Răzvan și Dani, încercăm Răzvan și Bari

 
Cuplu la București FM: Nu avem Răzvan și Dani, încercăm Răzvan și Bari
Răzvan Petre(foto dreapta) și Laufer Bari

Matinalul postul București FM revine de luni cu o echipă de prezentatori. Bună dimineața, București, emisiunea de dimineață a unui dintre posturile publice, va fi prezentat de Răzvan și Bari. Este vorba despre Răzvan Petre (cel care prezenta până acum matinalul) și nou venitul Laufer Bari. 

Emisiunea de dimineață de la București FM va intra zilnic, din 12 septembrie, de luni până vineri, de la 6.30. 

Publicitate

O altă noutate în grila de toamnă a postului București FM este emisiunea În Comunitate, ce revine într-o nouă formulă, prezentată de Mihaela Ioniță și Răzvan Ursuleanu. „Mihaela are păreri, Răzvan are opinii. Unul e ”pentru”, celălalt ”total împotrivă”. Unul e yin, celălalt yang.”, anunță reprezentanții postului.

Emisiunea va fi dfiuzată zilnic, de luni până vineri între 14 și 15. Ne sfătuiesc să nu ne abținem și, dacă simțim că trebuie, să spunem în direct la 021.314.31.90, sa expediem mesajul la 0741.22.22.02 sau să postăm comentul pe Facebook.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Trista "miscare de trupe" a acestui post de radio. Sa renunti la o profesionista ca Mirela Oprea, pentru a o inlocui cu doi baieti, buni poate ca DJ... Care o fi ratiunea acestei manevre? Si, ca sa fie si ceva "cirese", ati improspatat colectivul si cu alte doua "rara avis": Nu stiu cum-Lepadatescu si flacaul de la stiri care este bun numai pentru stiri triste (nu-mi amintesc numele, dar stiti voi, precis)...
  • Un post care ar merita o distribuție ceva mai largă, cel puțin în Muntenia și Dobrogea, poate și sudul Moldovei (Galați) și Sibiu și Brașov.

Trimite un comentariu