Skip to main content

Moise Guran, absent de la Digi24 în săptămâna în care a fost anunțat invitat permanent

 
Moise Guran, absent de la Digi24 în săptămâna în care a fost anunțat invitat permanent

Absent de pe post în prima săptămână, deși fusese anunțat. Jurnalistul Moise Guran, care ar fi trebuit să apară invitat permanent din această săptămână la Jurnalul de seară, prezentat de Cosmin Prelipceanu, a lipsit de la Digi.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Moise Guran ar fi trebuit să fie invitat aseară la Jurnalul de seară, însă pe post au apărut alți patru jurnaliști: Dan Turturică, Răzvan Ionescu, Elena Vijulie și Tudor Mușat. Jurnalistul Moise Guran ar putea fi invitat săptămâna viitoare, confrom surselor paginademedia.ro. 

Publicitate

În urmă cu aproape trei luni, Guran a spus pe post că va fi „pe sticlă” în fiecare luni. „Toată lumea a înțeles că plec de la Digi 24. Eu sunt încântat de ceea ce înseamnă Digi 24. Nu plec, voi fi aici în fiecare luni.”, a spus jurnalistul în luna iunie, atunci când a renunțat la emisiunea sa, Biziday. 

Două luni mai târziu, pe 18 august, Cosmin Prelipceanu a reluat anunțul despre revenirea lui Moise Guran ca invitat la Digi. „Din 5 septembrie, ne vedem o dată pe săptămână şi dacă situaţia o va impune poate şi de mai multe ori.", i-a spus Prelipceanu lui Moise Guran, invitat atunci în emisiune. 

Până la ora publicării acestui articol, reprezentanții postului nu au putut fi contactați.  

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu