Skip to main content

Producătoarea executivă La Măruţă a demisionat de la Pro TV

 
Producătoarea executivă La Măruţă a demisionat de la Pro TV

Demisie în echipa La Măruţă. Andreea Retea, producător executiv al emisiunii, a demisionat de la Pro TV, post la care a lucrat în ultimii nouă ani, pe diferite poziţii. În ultimii doi ani, Andreea Retea a fost producătorul executiv al emisiunii.

Publicitate

A intrat în echipa lui Măruţă iniţial ca editor, apoi a fost avansată producător executiv, poziţie care se subordonează producătorului general al emisiunii, funcţie ocupată de Alina Tolontan. Andreea Retea este cea care a propus vechiul nume al emisiunii - Happy Hour

Contactată de Paginademedia.ro, Andreea Retea a declarat că se va orienta pe antreprenoriat.

"Plec in relatii foarte bune cu sefii si colegii mei. Nu am ce sa le reprosez. A fost o placere sa lucrez aici, ma simt norocoasa ca am facut echipa cu cei mai buni si am invatat de la ei. De un an de zile imi doresc sa incep o afacere si in timpul liber am lucrat la acest proiect", a declarat Andreea Retea pentru Paginademedia.ro.

Întrebată dacă demisia sa are legătură cu mutarea emisiunii realizate de Cătălin Măruţă la ora 15.00, Andreea Retea a declarat:

"Am depus demisia cand m-am simtit pregatita sa fiu pe picioarele mele ca antreprenor. M-ai intrebat daca are legatura cu mutarea emisiunii in grila: nici nu stiam ca vom fi mutati cand am decis sa plec si mi-am anuntat superiorii. Nu are nicio legatura deci.

Le urez succes colegilor in continuare. Sper sa ramanem prieteni si poate si sa colaboram la anumite proiecte, chiar daca nu vom mai bea zilnic cafeaua impreuna."

Andreea Reatea a scris pe larg despre plecarea din Pro TV pe blogul personal - Andressa.ro - unul din cele mai longevive bloguri din online-ul autohton (este lansat de 11 ani).

„De mult timp imi doresc sa fac altceva insa. Am stat suficient intr-un singur loc, nu ma mai simt utila. (...) Ieri, intr-o zi de 13, marti, mi-am depus demisia. (Acum sunt in preaviz.) Am avut un gol in stomac”, a scris ea pe blogul personal, andressa.ro.

Ce va face în continuare?

„In primul rand, o sa imi iau o saptamana libera. Mi-am facut o firma. O sa fiu antreprenoare! O sa ofer servicii de PR, creare de continut si productie video. Poate si alte lucruri. Inca explorez. O sa imi caut clienti. O sa incerc sa fiu disponibila pentru tot felul de oportunitati. Cine stie ce o sa se intample? Orice ar fi, inevitabil va fi bine!”, a spus ea în încheiere.

Andreea Retea a intrat în echipa emisiunii prezentate de Cătălin Măruţă încă dinainte să fie lansată de Pro TV. Ea, pe atunci editor al emisiune, a fost cea care a venit cu ideea primului nume pentru emisiune: „Happy Hour”.

„Eu am propus Happy Hour cu gandul la berile baute in baruri goale in Varsovia, pe la ora 16:00, cand erau la jumatate de pret si eu, studenta Erasmus atunci, cu numai cateva luni in urma, mi le puteam permite”, povesteşte ea.

„Perioada de inceput a fost cea mai frumoasa pentru multi, toata lumea isi dorea sa vina in platou. Artisti, actori, politicieni. Pe masura ce alte emisiuni apareau si toti aveau mai multe variante, misiunea noastra era din ce in ce mai dificila. Sub presiunea audientelor, Happy Hour nu a mai fost atat de happy si noi continuam sa incercam, sa venim la serviciu, sa ne chinuim, sa facem compromisuri. Multi oameni isi aduc aminte doar ultimii ani din activitatea noastra, au multe reprosuri de facut, ca la o casnicie care nu mai merge de un an-doi: ti-e greu sa iti aduci aminte ca la un moment dat era frumos.

Carte de vizită

Andreea Retea are din 2005 blogul andressa.ro.

În 2007 a început să lucreze la Pro TV, ca editor la emisiunea Happy Hour. În 2014, ea a fost numită producător executiv la emisiunea care între timp s-a transformat în La Măruţă.

În perioada 2008 - 2009 ea a scris opinii pentru ziarul Pro Sport.

În prioada 2010 - 2014 a fost şi senior editor la Perfecte.ro, site din portofoliul Pro TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stefan Stefan
    Bine ca a scapat de acolo.Sper sa nu ii gaseasca inlocuitor si sa nu se mai difuzeze Maruta niciodata.
  • Cristian Cristian
    Eu cred că nici Andreei nu îi convine noua oră de difuzare a emisiunii lui Măruță.
  • Antonia Antonia
    Eu ii citeam candva blogul, parea o tipa misto si desteapta. Acum... ca a ales sa faca o emisiune plina de gunoi, noroi, manelisti sub diverse forme, scandaluri, barfe, mahala, minciuni, cazuri sociale regizate si prezentate drept povesti adevarate (etica - zero, profesionalism - zero) si incultura cat cuprinde, incepand de la felul in care vorbeste moderatorul si continuand cu 80% dintre invitati... asta e partea a doua si nu e treaba noastra sa judecam alegerile altora. :)
  • Leona Leona
    O *** la o emisiune de tip tabloid.nimic interesant
  • geo geo
    Mare vedeta si asta...pe bune...prin ce s-a remacat in anii acestia...i-a scris replicile lui Marutza...emisiunea s-a tabloidizat, o stim cu totii, au aparut si cazurile "sociale", audienta a luat-o la vale...si altceva ?
  • Cristian Cristian
    ”a lucrat pe diferite pozitii”.... Iulia rulz!
  • Iuli Iuli
    N-aveti de gand sa dati odata audientele?

Trimite un comentariu

sus