Skip to main content

Reprezentanţii Cinemagia, despre controlul Consiliului Concurenţei: Serviciul oferit prin intermediul Cinemagia nu este cu nimic diferit de cel oferit de IMDB sau Rotten Tomatoes

 
Reprezentanţii Cinemagia, despre controlul Consiliului Concurenţei: Serviciul oferit prin intermediul Cinemagia nu este cu nimic diferit de cel oferit de IMDB sau Rotten Tomatoes

Reprezentanţii platformei de filme Cinemagia reacţionează ca urmare a controlului inopinat făcut de Consiliul Concurenţei la sediul firmei. „Serviciul oferit prin intermediul site-ului cinemagia.ro nu este cu nimic diferit de cel oferit de IMDB, Rotten Tomatoes sau alte zeci de aplicaţii similare din lume”, spun aceştia într-un punct de vedere trimis paginademedia.ro.

Publicitate

„Pentru a face acest serviciu posibil şi gratuit, Imedia a construit o platformă electronică pe care distribuitorii de filme postează aceste informaţii, Imedia le preia automat şi le distribuie publicului.”, se mai arată în poziţia companiei.

Poziţia Cinemagia vine după ce Consiliul Concurenţei a făcut o inspecţie inopinată la sediul societăţii Imedia Plus Group. Aceasta este una dintre cele peste 50 de companii care au legătură cu domeniul filmului, care sunt investigate pentru practici anticoncurenţiale ce constau în „împărţirea de piaţă şi fixarea de preţ”, potrivit unui comunicat al Consiliului Concurenţei.

Societăţile din domeniul distribuţiei de filme sunt suspectate că ar fi făcut înţelegeri de preţ sau schimb de informaţii sensibile prin intermediul platformei Cinemagia, deţinută de Imedia Plus Group.

Poziţia integrală, în continuare:

Imedia Plus Group S.A. a furnizat şi furnizează toate informaţiile cerute de către autorităţile din România şi a respectat şi respectă legislaţia în vigoare în toţi cei 11 ani de activitate.

În medie, peste 2,5 milioane de români se interesează lunar, prin intermediul aplicaţiei si a site-ului cinemagia.ro ce filme rulează, la ce oră şi la ce cinematografe.

Pentru a face acest serviciu posibil şi gratuit, Imedia a construit o platformă electronică pe care distribuitorii de filme postează aceste informaţii, Imedia le preia automat şi le distribuie publicului.

Serviciul oferit prin intermediul site-ului cinemagia.ro nu este cu nimic diferit de cel oferit de IMDB, Rotten Tomatoes sau alte zeci de aplicaţii similare din lume.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vicentiu Vicentiu
    @MariusONC Nu doar că nu mi s-a întâmplat niciodată, dar nici nu cred c-am folosit vreodată expresia "la locul de muncă", pentru că nu sunt un poster de protecția muncii din anii '80, sunt un om care trăiește în 2016.
  • Cyberblue Cyberblue
    @Iuli Programarea filmelor la HBO e o chestie bine gandita, nu e o intamplare. Daca nu ai acces la un serviciu VOD ca HBO Go sau Netflix poti sa vezi o parte de film azi si sa continui maine. E foarte bine sa fie programe de calitate la orice ora. Iti place sa vezi doar teleshopping pe toate programele dimineata?
  • Iuli Iuli
    Nu ii inteleg pe cei de la HBO.. de ce ai pune un film care face audienta, AVATAR, de la ora 7:30 dimineata?
  • MariusONC MariusONC
    @Vicențiu: Ție nu ți s-a mai întâmplat să mai greşeşti la locul de muncă după care să remediezi problema?
  • Vicentiu Vicentiu
    Chiar sunt curios ce spune reprezentanții. Spune că e sub 50?

Trimite un comentariu

sus