Skip to main content

TVR 2 lansează o serie de documentare despre Londra, realizate de Sanda Vişan

 
TVR 2 lansează o serie de documentare despre Londra, realizate de Sanda Vişan

TVR 2 difuzează mâine de la ora 12.30 primul episod din seria documentară “Londra, în trei zile”. Seria este realizată de Sanda Vişan şi prezintă, în trei episoade, capitala Marii Britanii.

Publicitate

Următoarele două episoade vor fi difuzate la TVR 2 în săptămânile următoare, în fiecare sâmbătă.

Documentarul prezintă elemente de arhitectură, secrete culinare, legende, vestigii istorice sau tradiţii din jurul Londrei.

În primul episod documentarul va prezenta zonele de comerţ de lux ale capitalei Regatului Unit, grădinile sale şi colecţiile de la VIctoria and Albert Museum.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • johhny bravo johhny bravo
    Secrete culinare? La britanici?? Muhaha, fish and chips si porridge :D
  • livia pila livia pila
    @Livia Pilă Te somez. Nu mai semna cu numele meu ! Eu l-am patentat inca din 2010. Nu fi plagiatoare, nu fi ca Victor Ponta!
  • livia pila livia pila
    Parca Sanda plecase cu scandal din TVR ca nu mai suporta nedreptatea. Acum e bun locul caldut din TVR? Alt dinozaur care ne toaca banii cu productii proaste.
  • ana ana
    Inca o cucoana care face excursii pe banii nostri si apoi ne prezita un material de 3 lei care poarta numele de documentar. TVR este de ani de zile o agentie de turism ptr angajatii care spun ca fac...documentare. As prefera 2 si bune pe an. Asa cum le fac cei de la BBC sau Discovery. Dar cine sa ma auda? Sunt doar un amarat de contribuabil...
  • Cristian Cristian
    Frumos! Sper că va fi și pe TVR Plus în caz că îl pierd.

Trimite un comentariu

sus