Skip to main content

Un nou serial polițist la AXN. O continuare a seriei Minți criminale

 
Un nou serial polițist la AXN. O continuare a seriei Minți criminale

Postul de filme AXN are în grilă un nou serial polițist, un spin off al seriei Minți criminale. Din 6 octombrie, postul a programat Minți criminale: Dincolo de hotare, difuzat în fiecare joi, de la 21.00. 

Publicitate

SINOPSIS. Gary Sinise, cunoscut mai ales pentru rolul din CSI: NY joacă rolul principal în noua producție polițistă. Șeful unității, Jack Garrett (Sinise), un vechi și fin cunoscător al FBI-ului, conduce divizia internațională a biroului, căutând soluții, răspunsuri și vinovați atunci când cetățeni americani se află la ananghie în țări străine.

Clara Seger (Alana de la Garza - Law & Order) este un antropolog inteligent, pasionat de călătorii și poliglot.

Matthew Simmons (Daniel Henney - Big Hero 6) este un fost soldat-erou.

Russ "Monty" Montgomery (Tyler James Williams - The Walking Dead) este analistul IT genial al unității, care consolează familiile victimelor, iar Mae Jarvis (Annie Funke - The Intern) este legistul neînfricat al echipei.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Sezonul 10 din Bones,sezonul 7 din Mentalist,sezonul ...etc,peste câțiva ani le veți difuza,fiindcă, deja eu le-am văzut, dar,Ceilalți?
  • In plus,vor mai fi difuzate sezonul 2 din Secrete si Minciuni,respectiv sezonul 3 din Cum sa scapi nepedepsit :) Posibil si sezonul 4 din Cititorii de Oase ...

Trimite un comentariu