Skip to main content

VIDEO. Fără Teamă. Altex, o reclamă cu trimiteri la concurentul eMag. O campanie cu un nou mesaj

 

VIDEO. „Salut, vecine! Ți-ai luat televizor?”. Răspunsul nu vine. „Exact din ăsta mi-am luat și eu, doar că mai ieftin”, continuă replica din noul spot Altex. O execuție cu trimitere la concurentul eMag. Cum?

Publicitate

Coletul primit de nefericitul vecin, care a cumpărat un televizor mai scump, este însemnat în culorile tradiționale ale retailerului eMag: albastru si puțin roșu.

Spotul altex marchează un nou mesaj al retailerului: „Fără Teamă. Fără teamă că cineva știe un preț mai bun.”

Reclama a fost făcută de agenția Cohn&Jansen și a fost filmată de Saga Film. Conceptul?

Tia Ghinea, Marketing Manager Altex:

„Prin campania Fără Teamă ne adresăm cumpărătorului actual, mult mai informat şi mai atent la valoarea pe care o primeşte prin investiţia pe care o face, vorbindu-i într-un mod direct, relaxat. Venim cu o abordare pragmatic-emoţională, dorind să construim mai departe conversaţia cu clienţii noştri într-un mod cât mai relevant pentru ei, trecând de la a răspunde unor nevoi la adresarea unui comportament de consum: astfel temerile din momentul achiziţiei devin irelevante în contentul Altex.

Mesajul campanie este «Fără teamă că cineva știe un preț mai bun. Dacă găsești în altă parte mai ieftin, îți dăm de 2X diferența», iar campania va fi comunicată integrat, cu execuții pe toate canalele de comunicare: TV, radio, in-store și online“.

„Ideea noii campanii porneşte de la situaţiile cu care se confruntă toţi consumatorii atunci când achiziţionează un produs, când fac o investiţie importantă, şi anume gândul că poate nu au găsit cea mai bună ofertă”, explică un comunicat.

VIDEO. Noul spot Altex, Fără Teamă

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu