Skip to main content

Câți abonați are Orange la televiziunea prin satelit? A sărit de pragul propus pentru 2015

 
Câți abonați are Orange la televiziunea prin satelit? A sărit de pragul propus pentru 2015
Orange

Orange a sărit de pragul de 300.000 de abonați la serviciile de televiziune prin satelit, potrivit ultimelor date ale companiei. Numărul total de abonați la satelit, raportat în luna septembrie, este de 315.000.

Publicitate

Față de luna martie, creșterea este foarte ușoară: în primăvară, operatorul avea 294.000 de abonați pe TV, sub ținta de 300.000 asumată pentru sfârșitul anului 2015.

Orange este in continuare pe pozitia patru pe piata TV prin satelit dupa operatorii Telekom (peste un milion de abonați), RCS&RDS si UPC, acesta din urma avand 344.900 de abonati la sfarsitul lunii iunie din acest an.

Serviciile de televiziune sunt incluse de Orange, din luna septembrie, într-un pachet special. La începutul lunii septembrie, compania a lansat pachetul de servicii convergente, Orange Home, în peste 90 de orașe din România, prin care ofera acces la internet prin fibră cu viteze de până la 1Gbps, la televiziune prin cablu și la telefonie fixă.

Cifre generale Orange, septembrie 2016:

  • Orange a mai anuntat ca a ajuns la un numar total de 10.175.000 de clienti (n.a SIM-uri valabile) in trimestrul incheiat in data de 30 septembrie din acest an, in scadere cu peste 100.000 de clienti fata de perioada similara a anului trecut.
  • Fata de trimestrul doi din acest an, numarul clientilor Orange a crescut cu peste 300.000 de clienti in trimestrul trei din acest an, progres susținut de creșterea bazei de abonați cu 4,8%.
  • Pe de alta parte, fata de aceeasi perioada de referinta veniturile au crescut cu 3,3% pana la 251,1 milioane de euro.
  • La începutul lunii septembrie, compania a lansat pachetul de servicii convergente, Orange Home, în peste 90 de orașe din România, prin care ofera acces la internet prin fibră cu viteze de până la 1Gbps, la televiziune prin cablu și la telefonie fixă.
  • Traficul de internet mobil s-a dublat, iar traficul 4G a crescut de 4 ori în ultimul trimestru față de cel din anul anterior. Ponderea telefoanelor 4G din totalul smartphone-urilor vândute a crescut cu 16 puncte procentuale față de anul trecut, iar numărul de clienți este și el în creștere, ajungând la 1,9 milioane.

Citește și:

 

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro

Trimite un comentariu