Skip to main content

Cosmin Seleşi, de la Antena 1, rol de mafiot într-un scurtmetraj regizat de un student de la UNATC

 
Cosmin Seleşi, de la Antena 1, rol de mafiot într-un scurtmetraj regizat de un student de la UNATC

Cosmin Seleşi, co-prezentatorul emisiunii “Te cunosc de undeva”, apare într-un film studenţesc de scurtmetraj produs de UNATC, alături de Castel Film Studios, Videolink, Cutare Film, Fundația Arte Vizuale, Commitet și Opticflavor.

Publicitate

Vedeta postului Antena 1 joacă rolul unui mafiot american în scurtmertrajul “The Match”. Premiera peliculei, mâine, de la ora 21.00, la cinema Elvire Popesco din Bucureşti.

Scurtmetrajul este scris și regizat de Mihai Pîrcălabu, avându-l ca director de imagine pe Hasu Drăgan-Adrian și ca producător pe Adrian Pîrcalabu.

Din distribuţie mai fac parte Marius Bodochi, George Andreescu, Ştefan Pavel, Anca Pop şi alţii.

Synopsis:

Filmul “The Match” prezintă povestea lui Luțu, patron de bordel ce organizează împreună cu Pistol Pete, un mare mafiot din New York, campionatul mondial de box ilegal la care participă delegații din SUA, Marea Britanie și fosta URSS. După multe discuții în care Pete încearcă să aranjeze meciurile de box, Liuba, cea mai de preț prostituată din bordelul lui Luțu, totodată și luptatoarea României, își înfrânge oponentul, schimbând astfel întregul parcurs al campionatului.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Trimite un comentariu