Skip to main content

Digi24, colaborare cu Deutsche Welle, pentru o nouă emisiune, cu Radu Maxim prezentator

 
Digi24, colaborare cu Deutsche Welle, pentru o nouă emisiune, cu Radu Maxim prezentator

Postul de ştiri Digi24 are de astăzi o nouă emisiune în grila de programe, Focus Europa. Este un proiect editorial realizat în colaborare cu Deutsche Welle. Producţia, difuzată vinerea de la 23.30 la miezul nopţii, este prezentată de Radu Maxim.

Publicitate

În prima ediţie Focus Europa este vorba despre Jaber al-Bakr, care a fost închis într-un penitenciar din Leipzig, deoarece era bănuit că ar fi planificat un atac cu bombă într-un aeroport din Berlin pentru ca trei zile mai târziu, refugiatul sirian despre care se credea că are legături cu organizaţia teroristă Stat Islamic să se sinucidă în celula sa.

„Moartea lui al-Bakr este considerată cea mai recentă dintr-o lungă serie de erori făcute de autorităţile germane şi reprezintă o pierdere pentru oficialii din Apărare: o sursă potenţial importanta de informatii legate de terorişti a dispărut”, spun reprezentanţii Digi24.

„Reportajul Focus Europa merge pe urmele asa-zisului jihadist, pentru a descoperi unde s-a gresit.”

Tot astăzi sunt abordate şi subiecte despre pescarii din Bulgaria, care protesteaza din cauza condiţiilor proaste de lucru, a concurenţei şi a salariilor mici, despre numarul alarmant de delfini care mor în Marea Neagra sau despre atelierele de croitorie care lucrează pentru militarii de pe front.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Thor Thor
    Deutsche Welle nu e cumva postul acela din care s-au „inspirat” cei care au făcut decorul inițial al studioului de știri al Digi 24 și care a zburat „întâmplător” din grila RCS&RDS când a apărut Digi 24? Doar întreb.

Trimite un comentariu

sus