Skip to main content

Fostul coordonator al producțiilor de nonficțiune ale Pro TV, la Antena 1

 
Fostul coordonator al producțiilor de nonficțiune ale Pro TV, la Antena 1

Cosmin Ion, fostul director al MediaVision, compania care se ocupa de producțiile de nonficțiune ale Pro TV, va coordona producția Antena 1.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, el va oferi consultanță pe partea de producție și coordonare a producției pentru Antena 1. Conform acelorași surse, el va colabora cu Antena 1 și pe partea de programming.

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, Cosmin Ion nu a comentat informațiile.

Cosmin Ion, carte de vizită:

Cosmin Ion s-a ocupat 15 ani de producțiile de nonficțiune ale Pro TV, din poziția de director al companiei MediaVision. Practic, MediaVision era casa de producției sub care erau realizate toate show-urile de pe Pro TV, printre care Dansez pentru tine, Teo, Vocea României, Happy Hour, Românii au talent.

Cosmin Ion, fiul Ruxandrei Ion, a intrat în Pro TV la începuturile stației. În 1995, s-a ocupat de emisiunea pentru copii Abracadabra și, de la sfârșitul anilor 90, a trecut la MediaVision. Pentru o scurtă perioadă de timp a fost Head of nonficiont production pe tot ce însemna Central European Media Enterprises.

Între 2012 și 2014 a fost directorul studiourilor MediaPro. La începutul anului 2014, a fost printre cei cercetați an cazul MediaPro.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu